Title of a News Article

Urfalı isim istifa etti...

Urfalı isim istifa etti...
banner206

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ’nin (İSBAK) başına atamasıyla tartışma yaratan isim Bahaddin Yetkin istifa etti.

CHP'liler Ak Partiden 2015 yılında Milletvekili aday adayı olan Urfalı Yetkin'i hazmedemediler. Urfalı ve Ak Partili geçmişi olan Bahaddin Yetkin istifa etmesi Urfa'da tepkiyle karşılandı.

İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun’un yaptığı yazılı açıklamayla Yetkin’in istifası duyuruldu. Açıklamada, “Sayın İmamoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda sık sık “Atamalarda liyakata önem verileceğini ve partizanlık yapılmayacağını’ belirtmişti. Bu vesile ile söz konusu adaylık atamada bir sorun görülmedi. Lakin, hem kamuoyuna yansıyan sosyal medya paylaşımları, hem de bu akşam sona eren incelemede görüldü ki, asla yönetim ve hayata bakış açımızla örtüşmeyecek başka paylaşımlar da yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
cem
cem - 5 yıl Önce

hazmedemediler demek nedir.bu nasıl gazetecilik anlayışıdır.haberlerinizi yorum yapmadan yapın.not:yıllarca akpyi övüp chpyi tenkit eden birinin hangi yüzsüzlükle chpde çalışıyor.

SIRADAKİ HABER

banner195