Title of a News Article

Urfalılardan Bakan Çelik'e tam destek

Urfalılardan Bakan Çelik'e tam destek
banner206
Seçim çalışmaları boyunca yaklaşık 2 ay gibi bir süre Şanlıurfa'da kalarak, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve birebir insanlarla görüşerek seçim havasının artmasında en çok emeği olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, yarın yapılacak olan referanduma saatler kala, seçim bölgesinde bu kez şehir merkezindeki esnafı gezerek destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gitmedik mahalle gezmedik sokak bırakmayan Bakan Çelik, 200 bine yakın insanla bir araya gelip referandum için destek istedi. Son güne kadar çalışmalarını sürdüren Bakan Çelik, yöne Şanlıurfalıların gönlünde taht kurmayı başardı.

Haliliye sınırları içerisinde bulunan şehir merkezi esnafını gezerek vatandaşlara karanfil ve gül dağıtan Bakan Çelik, samimi ve sıcak görüntüsüyle dikkatlerden kaçmadı.

16 Nisan yani yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Anayasa Sistemi değişikliği oylamasına artık günler değil saatler kaldı. Bu kapsamda destek arayışında olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik deyim yerindeyse Şanlıurfa'da adım atmadık yer bırakmadı.

Son gün olma hasebiyle bugün şehir merkezinde bir program düzenlenerek burada esnaf ziyareti yapıldı. Bakan Çelik, Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Ahmet Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, il ilçe kadın kolları, gençlik kolları eşlik etti.

Ali Şelli Parkı'ndan başlayan esnaf ziyareti Haşimiye Meydanı'na kadar uzandı. Yol güzergahında girmedik dükkan bırakmayan Bakan Çelik ve beraberindekiler hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet edip gül ve karanfil dağıttılar. 

Gençliğin Ağabeyi Faruk Çelik

Tarım Bakanı Faruk Çelik, gençlerden yoğun ilgi gördü. Yapılan ziyaretler esnasında genç erkek ve kadınlardan ilgi gören Bakan Çelik hatıra fotoğrafı çektirip kendileriyle kısa da olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Öte yandan girmiş olduğu bazı pastanelerde ikram edilen tatlıları da geri çevirmedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195