Title of a News Article

VEKİL ADAYI YAMAÇ KONUŞTU...

VEKİL ADAYI YAMAÇ KONUŞTU...
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) en genç milletvekili adaylarından 34 yaşındaki İş adamı Fethi Yamaç seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


24 Haziran’da yapılacak 27. dönem milletvekili seçiminde CHP 2. sıra milletvekili adayı olan Fethi Yamaç, "Mazlumların, Adalet arayanların, haksızlığa uğrayanların, genç işsizlerin ve kimsesizlerin sesisi olmak için milletvekili adayı olduğunu söyledi"
Gençlerin problemlerinin her zaman siyasilerin dilinde olduğunu ancak ne anlaşılabildiğini ne de çözümlenebildiğini vurgulayan Yamaç,bu sorunlara anca gençlerin yoğunlukta olduğu bir meclis ile çözüm üretilebileceğini söyledi.



Seçime sayılı günler kala Viranşehir ve Ceylanpınar ilçe esnafını sahur vaktine kadar esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Yamaç, sorunları ve  dert dinledi çözüm üretti. CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı iş adamı Fethi Yamaç,seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde görüştüğü vatandaşlar tarafından sıcak karşılandığı gözlemlendi. Yamaç, önce ki gün Şanlıurfada miting düzenleyen CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin mitingine katılan vatandaşlara da teşekkür etti.

FETHİ YAMAÇ KİMDİR 
1984 SİVEREK doğumlu orta ve lise öğrenimini siverekte bitirdim.Esnafım ticaretle uğraşıyorum 2012 yılından beri vodafone bayim var işletiyorum
2001 yılında babam Mehmet YAMAÇ’ın Ceylanpınar CHP ilçe başkanlığına seçilmesi ile birlikte aktif olarak siyaset yapıyorum. 2014 mart yerel seçimlerinde CHP den Ceylanpınar belediye başkan adayı oldum. 17 yıllık emeğimizin karşılığı olarak partimiz Şanlıurfa CHP 2.sıra adaylığına bizi layık görmüş buda şahsım ve Memleketimiz adına büyük bir onurdur.


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 03:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şahin görenler
Şahin görenler - 6 yıl Önce

Bize böyle içimizden biri lazım esnaf olarak zor durumdayız devleti ayakta tutan esnaflar ama esnaflar hep en son planda kimse çıkıpta esnaflara şunu yapacam bunu yapacam demiyor inşAllah sesimizi duyar ve kazandıktan sonra gelir bir çayımızı içer seninleyiz güzel insan. Yolun ve bahtın açık olsun

SIRADAKİ HABER

banner195