Title of a News Article

Yanmaz'a destek artıyor

Yanmaz'a destek artıyor
banner206
 Saadet Partisi Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz ve Saadet Partisi Milletvekili adaylarına Şanlıurfalı vatandaşların desteği adeta çığ gibi artarak büyüyor.
24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere yaklaştıkça seçim haraketliliği de giderek artmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları süresince Saadet Partisine Vatandaşlar tarafından verilen destek her geçen gün artarken bir destek te Haliliye İlçesi İkiağız Mahallesinden geldi.  İkiağız Mahallesi ve mahalle sakinleri Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz ve yine Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Yaşuk’a destek sözü verdiler. 
Saadet Partisi Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından oluşturulan ve çok sayıda aracın katılımıyla gerçekleştirilen Konvoyu akşam saatlerinde karşılayan İkiağız Mahallesi sakinleri coşkulu bir şekilde Saadet Partisine olan desteklerini belirttiler.
Bütün vatandaşlara eşit mesafede olacağını ve milletin kendi kendisini yöneteceğini belirten Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, mahallelilere yaptığı konuşmada şunları söyledi; ““Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız. Mahallelere, belediyelere, üniversitelere bölgelere hizmet götürürken kesinlikle ayrımcılık yapmayacağız. 
Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahrum bırakmayacak ve hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız. Sözün kısası kutuplaşmaya kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Bugün ne yazık ki en önemli problemimiz kutuplaşmadır.
Farklı düşüncedeki insanlar, çocuklarının birbiriyle oyun oynamasını bile istemiyorlar. Biz kesinlikle bunu ortadan kaldıracağız. Saadet iktidarında her türlü kutuplaşmayı ortadan kaldıracağımız gibi, kucaklaşmayacağımız kimse kalmayacak. 
Devlet küfürle ayakta durur ama zulümle ayakta duramaz. Devletin bekası da, milletin bekası da adalet ile tesis edilebilir ancak. İdare ve iradede temel ölçümüz her zaman hukukun üstünlüğü olacaktır. 
Tüm iş ve icraatlarımız hukuk norm ve ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Hukuk istisna gözetilmeksizin devletin bütün organları üzerinde egemen kılınacaktır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 22:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 6 yıl Önce

Türkiye çapında % 0,6 oyunuzu var bununla nasıl memleketi idare edeceksiniz yav sen git eczanede otur siyaset senin neyine

SIRADAKİ HABER

banner195