Title of a News Article

Yıldız Ceylanpınar'da...

Yıldız Ceylanpınar'da...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız Ceylanpınar ilçesinde.
Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız Ceylanpınar bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından karşılanan Başkan Yıldız, bazı il yönetim kurulu üyesi ile birlikte Belediye binasında toplantı yaptı. 

Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Menderes Atilla, il Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine ilçe ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi dile getirdi. Başkan Atilla, ilçede yaptığı faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 
Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, bir süre önce ilçe kaymakamlığına atanan Mehmet Keklik'i de makamında ziyaret hayırlı olsun dileklerini iletti. 
"BİZLERE ZAMAN AYIRIP İLÇEMİZE GELEN AK BAŞKANIMIZ BAHATTİN YILDIZ'A İLÇEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM"
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ceylanpınar adına Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'a teşekkür etti. Yıldız, "Ak Parti İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve il yönetimi Ceylanpınar'a bir çıkarma yaptı. İlçe Başkanlığı'ndaki buluşmadan sonra bizleri ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Buradan sonra Kaymakamımız Mehmet Keklik ve esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımız Bahattin Yıldız'a ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizlere zaman ayırıp ilçemize gelen Ak Başkanımız Bahattin Yıldız'a ilçem adına teşekkür ederim" dedi.

"AK BELEDİYECİLİĞİ CEYLANPINAR'DA HER ANLAMDA HİSSETTİK"
Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın hizmet noktasında fazlasını yaptığını ifade etti. Yıldız, "Öncelikle ev sahipliğinden dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ederim. İlçe ziyaretleri kapsamında ilk durağımız Ceylanpınar oldu. İlçe Başkanlığı'nda teşkilatımız ile buluştuk. Ben parti adına başkanımız Menderes Atilla'ya ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür ederim. İlçe giriş yaptığınızda değişim kendisini hissettiriyor. Özellikle ilçe girişinde sol tarafta yer alan Bayraktepe'ye bayrağımızı dikip karşıdaki düşmanlarımıza göz dağı verdiği içinde ayrıca teşekkür ederim. Al bayrağımızı en yüksek yerde dalgalandırıyor. Yerel seçimler öncesinde teşkilatlarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Ak belediyeciliği Ceylanpınar'da her anlamda hissettik. İlçemiz hizmetin en iyisine layık ve başkanımız bunu fazlasıyla yapmış" diye konuştu.

İl Başkanı Bahattin Yıldız daha sonra ilçede bazı temaslarda bulundu esnafı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195