Title of a News Article

Yıldız'dan çağrı...

Yıldız'dan çağrı...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, BŞB Nihat Çiftçi ve SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında adaylık sürecini ve seçim çalışmalarını değerlendirdiler. 
il Başkanı Bahattin Yıldız seçim çalışmalarında başarılı olacaklarını ifade ederek tüm adayların katılımıyla yarın yapılacak olan aday tanıtımına halkı davet etti.
Yıldız açıklamasında şunları ifade etti 
Seçim kararı alındığı günden bugüne teşkilat olarak tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak süreci en güzel şekilde devam ettiriyoruz. İlk olarak başlayan Milletvekili Aday adayı süreci ile ilgili Aday adayı kabul komisyonumuzu kurduk. Partimize 304 Milletvekili Aday adayı müracaatı oldu. Partimize teveccüh gösteren 304 Aday adayımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Aday adaylarımızın bu kutsal davaya desteklerinin devam edeceğine inancımız tamdır. Aday adaylarımıza teşkilat olarak Genel merkezimizin kararları doğrultusunda temayül yoklamamızıda başarıyla tamamlayarak Genel merkezimizde yapılan mülakatın ardından 14 tane Milletvekili Adayımız belirlenmiş oldu. Değerli Arkadaşlar Ak Parti bir dava partisidir. Bundan sonra önümüzde yüzyılın seçimi olarak değerlendirilen bir seçim süreci bulunmaktadır. Bizler teşkilatlarımızla halkımızla Başta Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ve Milletvekili adaylarımızın etrafında kenetlenerek Allah izniyle bu seçimide Şanlıurfa halkımızın desteğiyle zaferle taçlandırıp hedefimiz 14 te 14 yaparak partimizin gücüne güç katacağız. Ak Parti ülkemize ve Şanlıurfamıza çok güzel hizmetleri Ak kadrolarla yaptı yapmaya devam edecektir. Akparti min bugüne kadar kazandığı 12 seçimin her biri hayati derece de önemliydi 
Ama 24 haziran seçimleri Türkiye için bir milat olacak 
Seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle şahlanış ve yeniden yükseliş idealimiz tüm unsurlarıyla hayata geçecek 
Dün Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN yeni seçim beyannamemizi Açıkladı yine halkımıza yeni dönem için çok güzel müjdeler verdi. Ülkemize, Şanlıurfamıza en güzel hizmetleri YAPARSA YİNE AKPARTİ YAPAR . Yarın Bakanımız ve Milletvekillerimizi havaalanında karşılayıp saat 11.00 da 11 Nisan kapalı spor salonundaki aday tanıtım programının ardından Milletvekili adaylarımızla sahaya inip seçim çalışmamızın startını vermiş olacağız. Zaten il teşkilatı olarak çok öncesinden Seçim koordinasyon merkezimiz çalışmaya başladı. Tüm seçim çalışmaları Skm tarafından son güne kadar proğramlı bir şekilde koordine edilecektir. Unutmayın GÜÇLÜ MECLİS GÜÇLÜ HÜKÜMET GÜÇLÜ TÜRKİYE’dir. Halkımızında bu inançta olduğunu bu seçimin Ak Parti değil Tüm Türkiye’nin seçimi olduğu bilinciyle hareketle Ak Partimize her zamankinden daha fazla destek vereceğine yürekten inanıyoruz. Artık VAKİT TÜRKİYE VAKTİDİR,VAKİT ŞANLIURFA VAKTİDİR diyor. Sözlerime son verirken hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195