Title of a News Article

Yıldız'dan Kadınlar için çarpıcı açıklama...

Yıldız'dan Kadınlar için çarpıcı açıklama...
banner206
          Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, kadın kolları Başkanlarını kabul etti. Ankarada bulunan Ak Parti kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve 13 ilçe Başkanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız'ı makamında ziyaret ederek istişarede bulundular. 

        Kadın kolları Başkanları ise yerel seçimleri öncesi durum değerlendirmesi yapan Yıldız,"AK Parti'yi 2019 Mart seçimlerinden de ezici zaferle çıkartacak yol haritası ve seçim kampanyası üzerinde fikir teatisinde bulunduklarını söyledi. Yıldız Kadın kolları Başkanlarının ziyaretinin ardından Urfastar.com' özel bir açıklama yaparak şunları ifade etti  "AK Parti Kadın Kollarımız artık seçim maratonunu başlatmış bulunuyor. Hem aday belirleme aşamalarında hem de seçim çalışmalarında inşallah Onların fikirlerine önem vereceğiz"

Bugüne kadar kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve Ak partili kadınların taleplerine, beklentilerine ve eleştirilerine daima kulak verdiklerini dile getiren Yıldız," Ak parti ile birlikte Türkiye'nin kadınlarını hayal kırıklığına uğratacak hiçbir adım atmadıklarını, kadınların emeğini, fedakarlığını, samimi mücadelesini karşılığı aldılar. AK Parti olarak şu gerçeği çok iyi biliyoruz, Türkiye'de kadınları görmezden gelemeyiz, Kadınlarımızım potansiyelini ve gücünü heba eden bir siyasetin başarı şansı yoktur.Her alanda olduğu gibi siyasette de  samimiyet esastır. Şimdiye kadar bu anlayışla siyasi mücadelemize yön verdik. Urfada ki Kadınlarımızın siyasete kadın elinin değmesini sağlamak için çalıştım. Kadınlarımızın yerelde yönetimlerde daha aktif olmalarını arzuluyorum"dedi.

Ak Parti il kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ise Vekil Yıldız'ın desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195