Title of a News Article

Yıldız esnafı ziyaret etti

Yıldız esnafı ziyaret etti
banner206
 Başkan Yıldız, Rızvaniye Külliyesinde Bulunan Esnafla Bir Araya Geldi
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa’nın kalbinin attığı yerde, Balıklıgöl Platosu içerisinde yer alan esnafla bir araya geldi.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri ŞURKAV Rızvaniye-Balıklıgöl El Sanatları Külliyesinde bulunan esnafla bir araya gelerek yaptıkları yöresel çalışmalar hakkında bilgi aldı. Esnaf ve vatandaşların görüş ve isteklerini dinleyen Başkan Yıldız esnafın istek ve düşüncelerine duyarsız kalmayarak ilgili birimleri konuyla ilgili görevlendirdi. Külliye’de bulunan tüm esnafı tek tek dinleyen Başkan Yıldız yöresel El Sanatlarının yapımı ve satışı hakkında da bilgi aldı. 
Külliyede bulunan el sanatları ustalarını ziyaret eden Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız; “Bugün tarihi bir bölgede vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını, isteklerini görüştük. Biz Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak esnafımızın her zaman arkasında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretimizde esnaf kardeşlerimizle sohbet edip bu bölge ile alakalı birçok konu ile ilgili istişare yaptık. Esnafımız bize dilek ve önerilerini ilettiler bizde üzerimize düşen görevi yaparak partimizde görevli arkadaşları bu konular hakkında bilgilendirdik. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan esnafımıza içtenliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirten esnaf, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanımızı ve yönetimini burada görmekten dolayı mutlu olduk. Başkanımızın bizi ziyaret etmesi, derdimizi dinlemesi bizim için çok önemliydi. Başta şahsı olmak üzere ziyaretimize katılan tüm Ak Parti yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195