Title of a News Article

Yıldız:" Hedefimiz büyük"

 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız basınla buluştu. Yıldız, Toplumun her kesimi ile kuçaklaşacağız mesajını verdi. 

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Ak Parti Şanlıurfa il Başkanlığına asaleten ataması yapılan Bahattin Yıldız, Kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. İl Başkanlığına atandıktan sonra, ilk olarak tüm Vekillerin katılımıyla Tedaş sorunu başta olmak üzere bir çok konuyu masaya yatırdıklarını ifade eden Yıldız" Geçtiğimiz hafta içerisinde BŞB Nihat Çiftçi ve tüm ilçeBelediye Başkanlarımızla ve partinin ilçe Başkanlarıyla ayrı ayrı toplantılar yaptık, yeni hedef belirledik, 2019 yerel seçimleri öncesi tüm detayları ile görüşmeler yaptık"dedi. 

Otel El-Ruha da yapılan kahvaltılı basın toplantısında yeni Başkan Yıldız, seçim sürecini ve sonrası yapılan bazı faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Ak Partinin Şanlıurfada büyük hizmetlere imza attığını ifade eden Yıldız, yerel seçimlerde hedeflerinin daha da büyük olduğunu söyledi. Göbeklitep'nin Unesco Dünya miras listesine alınmasıyla birlikte Şanlıurfa'nın Turizm patlaması yapacağını ifade eden Yıldız" Eğitim, sağlık ve ulaşım alanında yapılacak daha çok yatırımlarımız olacak,  yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ülke olarak daha hızlı halkımıza hizmetleri sunmaya devam edeceğiz" dedi 

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Medya tanıtım Başkanı Faruk Bayuk, Başkan Yardımcısı Kenan Kayral  ile birlikte Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldız, Medya çalışanları ile daha fazla bit araya gelmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 




Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195