Title of a News Article

Yıldız Suruç'a hizmete devam...

Yıldız Suruç'a hizmete devam...
banner206




AK Aday Yıldız, Vakit Suruç Vaktidir, Vakit Suruç'a Hizmet Vaktidir.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezen Yıldız,  Vatandaşlar ile sohbet edip talep ve sorunlarını dinliyor.
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Suruç İlçe Başkanlığında teşkilat toplantısına katılan AK aday Yıldız yapılan toplantının ardından teşkilat üyeleri ile birlikte Binaltı, Çaykara, Müşritpınar ve Balaban köylerini ziyaret ederek muhtarlar ve köy sakinlerinden destek istedi.
Suruç ilçesi ile ilgi bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten AK Aday İbrahim Halil Yıldız, "Suruç Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz ilçemiz için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bizlerde Suruç ile ilgili birçok projeyi bitirdik ve bitirmeye çalıştığımız projelerimizde devam ediyor. Bunun için Büyükşehir Belediyesi ve İller Bankası ile sürekli irtibat hallindeyiz bunların yanı sıra Ulaştırma Bakanlığı ve Orman Bakanlığı ile de yaptığımız projeleri de bitirme aşamasına geldik ancak bu projeler devam ederken erken seçim kararı alınınca acaba bu projeler benden sonra devam eder mi diye düşünmeden edemedim ama Allah şükürler olsun Suruç halkının desteği ile tekrar aday gösterildim" dedi.

Yıldız, Vatandaşlarımızın İçerisinde Yer Almaktan Mutluyum

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız, "Ankara'dan döndüğümüz andan itibaren Şanlıurfa da yapılan aday tanıtım programının ardından diğer milletvekili adayı arkadaşlarımız ile her zaman sahada yer alıyoruz bu doğrultuda bizde Suruç da mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek onların içerisinde yer almaktan mutluyuz. Uzun süredir bu memlekete hizmet ediyoruz, AK Parti iktidarı ile Suruç ilçesinde gerçekleşen sulama suyu projesi ile kalkınma hamlesini gerçekleştirmiş oldu. Bizlerde Partimizin bize verdiği yetki doğrultusunda 2,5 yıldır bu memlekete hizmet etmeye çalıştık şuana kadar biten ve devam eden projelerimiz var 24 Haziran ardından Allahın izniyle çalışmalarımız durmaksızın devam edecektir ve Vakit Suruç Vaktidir" şeklinde konuştu.

AK Aday Yıldız, Ak Parti Hükümeti Döneminde  Suruç da 700 Bin Dönüm Arazi Suya Kavuştu.

Yapılan Köy ve Esnaf gezilerinin ardından Suruç belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar sofrasına katılan Yıldız, "24 Haziran seçimlerinde Suruç halkından çok büyük destek istiyorum çünkü yapılacak seçimlerin Ülkemiz, Şanlıurfa'mız ve Suruç ilçemiz için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Vakit Suruç Vaktidir, Vakit Suruç da hizmet vaktidir. Parti Hükümeti ile Suruç ilçemizde 700 Bin dönüm arazi suya kavuşmuş durumdadır ve Suruçlu kardeşlerimiz artık batıya göç etmek yerine kendi tarlasında çalışıyor" dedi. 
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız Suruç ilçesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına AK Parti Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül ve Partililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195