Title of a News Article

Yıldız"Halfeti Albayrak'ı seçecek"

Yıldız"Halfeti Albayrak'ı seçecek"
banner206

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde bugün Ak parti cephesini sevindirecek gelişme yaşandı. 

31 Mart seçimlerine 4 gün gibi kısa bir süre kalırken, Ak Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak'a Halfetililer muhteşem bir miting yaptılar. 3 yıl boyunca Halfeti ilçesinde kaymakam ve Belediye Başkan vekilliğini başarıyla yaptığı için Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilçede aday gösterilen Albayrak bugün ilçe tarihinin en kalabalık mitingini yaparak seçim öncesi kazanacağının sinyalini verdi. 

Ak Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Av İbrahim Halil Yıldız , Şanlıurfa Milletvekili Gülender Zemzem Açanal, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti Birecik ilçe Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam'ın da katıldığı mitingde konuşan Ak Parti Halfeti ilçe Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, Halfetiyi Turizm cenneti yapacağını söyledi. İlçenin en büyük sorununun ise işsizlik olduğunu ve bunun için projeler hazırladıklarını söyledi. 

İŞTE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK'IN PROJELERİ

MİLLET BAHÇESİ VE MERKEZ CAMİ İlçe Merkezimize 10.000 m2 açık alana sahip Millet Bahçesi ve 1000 kişi kapasiteli Merkez Camii yapacağız.

MİLLET KIRAATHANELERİ Vatandaşlarımızın yaşam boyu öğrenmelerine katkı sunmak, bilgiye ve kitaba erişimlerini nezih bir ortamda sağlamak için kırsal mahallelerimize Millet Kıraathaneleri kuracağız.

DÜĞÜN, NİKAH, KONFERANS SALONU İlçe Merkezimize bünyesinde Hamam, sauna, yüzme havuzu bulunan Düğün-Nikah-Konferans Salonu yapacağız.

ŞEHİR KAPISI VE BULVAR DÜZENLEMESİ

İlçe girişimizin modern görünüme kavuşması için Şehir Kapısı ve Bulvar Düzenlemesi yapacağız.

CANLI HAYVAN PAZARI VE KURBAN KESİM YERİ İlçemizde hayvancılığın gelişmesi ve vatandaşlarımızın kurbanve cibelerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri için Canlı Hayvan Pazarı ve Kurban Kesim Yeri yapacağız. İLÇE OTOGARI

Vatandaşlarımızın şehir içi ve şehirler arası ulaşımlarını daha rahat bir şekilde yapabilmeleri için İlçe Otogarı yapacağız.

YÜZME HAVUZU VE AQUAPARK

Çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzme eğitimi de alabilecekleri Yüzme Havuzu ve Aquapark yapacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlenceli vakit geçirebileceği bir sosyal tesis haline getireceğiz.

ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLIK KURSLARI

Kuracağımız Etüt Merkezleri liseson sınıfta okuyan ve mezun olmuş gençlerimize ücretsiz üniversite sınavlarına hazırlık kursları vereceğiz.

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ Vatandaşlarımızın yaşam boyu öğrenmelerine katkı sunmak, bilgiye ve kitaba erişimlerini nezih bir ortamda sağlamak için Zenginleştirilmiş İlçe Halk Kütüphanesi kuracağız

HAYVAN BARINAĞI

Başıboş ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarına sağlıklı ve temiz bir yaşam alanı sağlamak için Hayvan Barınağı yapacağız.

VADİ HALFETİ

İlçemiz Siyahgül ve Fırat Mahalleleri arasında bulunan vadide içerisinde yeşil alan ve amfi tiyatro bulunan Vadi Halfeti projesini hayata geçireceğiz.

TOPLU TAŞIMA HATLARI

İlçe Merkezimiz ve kırsal mahallelerimiz arasında ulaşımı sağlamak için yeni toplu taşıma hatları açacağız.

BİRECİK-HALFETİ YOLU

Turizmde bölgemizin parlayan yıldızı olan kentimizin diğer il ve ilçeler ile ulaşımını kolaylaştırmak için Birecik-Halfeti Yolu Duble yol yapılacak.

BELEDİYE KONUK EVİ

İlçemizde görev yapan memurlarımızın ve ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklamaları amacıyla Belediye Konukevi yapacağız.

KÖY YOLLARI AĞAÇLANDIRILMASI

Daha yeşil bir Halfeti ve çevre dostu yollar için Köy Yollarının Ağaçlandırılmasını yapacağız.

MAHALLE KORULUKLARI

Daha yeşil ve daha sağlıklı bir Halfeti için bütün mahallelerimize içlerinde binlerce fidan bulunan Mahalle Korulukları yapacağız.

BELEDİYE SİNEMA SALONU

Çocuklarımız, gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ailece eğlenebilecekleri Belediye Sinema Salonu yapacağız.

MESİRE ALANI

Yukarıgöklü ve Argıl Mahallelerimizde hemşehrilerimizin ailece rahat bir şekilde vakit geçirebileceği mesire alanları yapacağız. Mesire alanımızda otopark, çocuk oyun grupları, piknik alanları ve su çeşmeleri gibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarını giderebileceği sosyal alanlar olacak. Bu sayede hemşehrilerimiz doğa ile iç içe keyifli vakit geçirebilecekler.

PRESTİJ ÇARŞI

Yukarıgöklü Mahallemizdeki Prestij Çarşı Projemiz ile çarşı, sokak ve meydan düzenlenmesini yaparak esnafımızın hizmetine sunacağız.

SEYİR TERASI

Turizm çeşitliliğini ve ziyaretçi sayısını arttırmak amacıyla Eski Halfeti Seyir Tepesine Seyir Terası kurarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

YILDIZ" AKBAYRAK HİZMET ADAMI 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız ve Gülender Zemzem Açanal' ın da birer konuşma yaptığı toplantıda, son olarak Ak parti il Başkanı Bahattin Yıldız konuştu. Halfeti ilçesinde Ak Partili Belediye devrinin başlayacağını ifade ederek, şunları kaydetti"Bizim 2023 hedeflerimiz var. Bizi oraya ulaştırmak istemiyorlar. Bunları oyunları ne zaman ki 2023 hedeflerimizdeki kişi başı milli gelir 25 bin dolar. İhracatımız 500 milyar dolar. Gayri safi milli hasılamız 1.5 trilyon dolar olur. Bunlar bir adım geri atar. Biz 21. yüzyılı kaybedemeyiz. 31 Mart'ı bir eşik olarak görüyorlar. Bu ülkede 1960'lı yıllardan bu yana ilk defa 4.5 sene seçimsiz geçecek, Bu seçim çok önemli. Vatandaşımızın 50 gramlık oy pusulaları, bizim gelecek nesillerimizin teminatıdır. 31 Mart'ta bizi istikrarsızlığa sevk ederlerse. Biliniz ki sokağa inecekler. Biliniz ki 2023'e kadar Türkiye'yi bize zehir edecekler. Haberiniz olsun. Bu oyunu vatandaşlarımız bozacak" dedi.

Yıldız, halfeti ilçesinde Şeref Albayrak'ın seçimi kazanması durumunda çık büyük yatırımların olacağını müjdeledi . Sayın Başkan adayımız Halkın gönlünü aldı, gönül belediyeciliği yapacak, ve hizmet adamı, O nedenle bu seçimi kesin olarak kazanacağına inanıyorum" 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195