Title of a News Article

ABD'li Diyetisyenler Ceylanpınar'da Sağlıklı Yaşamın Kurallarını Anlattı

Amerikalı iki uzman diyetisyen, diyet ve sağlıklı yaşam hakkında öğrencilere konuşmak üzere Ceylanpınar ilçesine geldiler.

ABD'li Diyetisyenler Ceylanpınar'da Sağlıklı Yaşamın Kurallarını Anlattı
banner206

 Amerikalı iki uzman diyetisyen, diyet ve sağlıklı yaşam hakkında öğrencilere konuşmak üzere Ceylanpınar ilçesine geldiler. ABD'li diyetisyenlerin sempatik tavırları, lise öğrencilerini coşturdu.

Ceylanpınar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin girişimleri sonucu Amerikalı karı-koca diyetisyenler, çocukları ile birlikte Ceylanpınar ilçesine geldiler. İlçede yaşayan yöre halkının çok sıcakkanlı olduğunu ifade eden diyetisyen ve sporcu Tony Hill, "Ceylanpınar ilçesine gelmek bizler için çok büyük bir onurdur. İlçe halkı bize çok yakınlık gösterdi. Bundan dolayı tüm yöre halkına teşekkür ederim" dedi. Çocukların özellikle eğitim yaşındaki öğrencilerin beslenmelerine çok dikkat etmeleri gerektiğini belirten Karen Hill ise, "Bizler diyetisyen karı koca olarak Ceylanpınar ilçesine geldik. Yöre halkının ilgisi bizleri çok memnun etti. Ceylanpınar'a geliş amacımız eğitim çağındaki çocukların beslenmelerine dikkat etmeleri ve İngilizce dilini sevdirmektir. Bize gösterilen ilgiden dolayı başta Mehmet Akif ErsoyAnadolu Lisesi personeline ve tüm öğrencilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Okulun bahçesinde toplanan öğrencilere diyet ve sağlıklı yaşam hakkında Amerikalı diyetisyenler tarafından konuşmalar yapıldı. Tony Hill'in konuşmalar arasında sergilediği sempatik tavırlar öğrenciler tarafından sık sık alkışlandı. Yapılan şınav yarışmasında başarılı olan iki öğrenciye de sağlıklı yaşam kitabı ve CD'si hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195