Title of a News Article

Akçakale ilçesinde bir ilk gerçekleşti.

. Akçakale Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Deniz Özarslan Özcan, tarafından ilk defa katarak operasyonu başarıyla gerçekleştirildi.

Akçakale ilçesinde bir ilk gerçekleşti.
banner206

Bir süre önce yapımı tamamlanan ve hizmete giren Akçakale ilçe Devlet hastanesinde bir ilk gerçekleşti.  Akçakale Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Deniz Özarslan Özcan, tarafından ilk defa katarak operasyonu başarıyla gerçekleştirildi.

Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger, İlçe hastanesine alınan gerekli cihazlarla  birlikte  birçok alanda göz ameliyatlarının yapılacağını açıkladı. Böylelikle, artık katarakt ameliyatları için Şanlıurfa Merkez Hastanelere gidilmesine gerek kalmadığını belirten Dr. Yılmaz Gerger, hastane bünyesinde yer alan mevcut ekip ve ekipman ile katarakt ameliyatlarının başarıyla yapılabildiğini ve 3 hastanın Döz Dr. Deniz Özarslan tarafından katarakt operasyonu geçirdiğini söyledi.

 

üç hastanın ameliyatını başarıyla gerçekleştiren  Göz Doktoru Deniz Özarslan Özcan: ‘’Katarakt; gözün saydam olarak bulunan merceğinin çeşitli nedenlerle saydamlığını kaybederek buna bağlı görmenin azalması ile sonuçlanan göz rahatsızlığıdır. %90 yaşa bağlı ortaya çıkar. Kataraktın belirtileri; bulanık görme, çift görme, akşamları görmede zorluk yaşanması ve derinlik hissinin kaybıdır. Kataraktın tek tedavi yöntemi cerrahidir. İlaç tedavisi yoktur. Hastanemizde halk arasında ’lazer ile katarakt ameliyatı’ olarak da bilinen, ultrasonik FAKO yöntemi ile katarakt ameliyatları yapılmaya başlanmıştır. Ameliyathanemizde kullanılmaya başlanan en son model cihazlar ile hastalarımıza güvenli ve kaliteli ameliyat hizmeti sunmaya başlamış bulunmaktayız ‘’ diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195