Title of a News Article

Anne:Doktor çocuğumla ilgilenmedi!..

Doktora saldıran hasta yakının eşi hastane yetkilileriyle tartıştı ve doktorun kendileriyle ilgilenmek yerine çay, kahve içtiğini iddia etti. Hala çocuğunun ateşi olduğunu ve saldırıya uğrayan doktorun bir şeyi olmadığını söyleyen eş, "Sizin çocuğunuz olsa aynısını yapmaz mıydınız?" diye sordu.

Yapılan basın açıklamasının ardından hastaneye gelip konuşan küçük çocuğun annesi Ayşe Keskinli, gözyaşları içerisinde doktorun kendileriyle ilgilenmediğini, bunun yerine dışarıda çay, kahve içtiğini iddia etti. Ayşe Keskinli ile ona Burası şov yapma yeri değil diyen hastane müdürü arasında gerginlik yaşandı. Ayşe Keskinli, çocuğunun ateşinin olduğunu belirterek, Hala ateşi var. Benim çocuğum ölüyor, doktor gelmedi. Dosyamı getirin. Doktoru çağırıyoruz, doktor yok. Kapının önünde kahve, çay içiyor. 'Acil değil' diyor dedi.
Ayşe Keskinli, saldırıya uğrayan doktorun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, Çocuğumun 45 derece ateşi var, doktor geliyor serum takıp gidiyor. Benim çocuğumla ilgilenmedi. Hala ateşi var. Doktorun bir şeyi yok. Doktoru yoğun bakıma aldılar rapor için. Dövmüş ama neden dövmüş. Doktorun hiç mi suçu yok dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 18:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıza
Rıza - 6 yıl Önce

Bu haberi bu şekilde veren arkadaşı kınıyor, biraz okumaya cahillikten kurtulmaya davet ediyorum. Kadın kendi ağzıyla anlatıyor doktor çocuğa bakmış tedavisini vermiş, serum taktırmış müşahedeye aldırmış sonra arada sigara için çayını almış kapı önüne çıkmış. Ayrıca 45 derece diye bir ateş olmaz, hayatla bağdaşmaz. Sonra gel sen doktorun kafada taşı parçala, öldürmeye teşebbüs denir buna. Üstteki haberi yapanı ve doktora saldıran kişiyi şiddetle kınıyor cehaletten kurtulmaya davet ediyorum.

Mehmet urfa
Mehmet urfa - 6 yıl Önce

Bazı doktorlar gerçekten millete çok hakaret ediyorlar. Zavallı kadın nasil da derdini anlatmaya çalışıyor. Tamam doktor olabilirsiniz ama halktan üstün değilsiniz. Bu halka saygı duyacaksınız sayin doktor arkadaşlar...

Fatih
Fatih - 6 yıl Önce

Ülkemiz gittikçe yaşanmaz hale geliyor. Ne desek boş , ne anlatsak boş. Çocuk kucağında sapasağlam ama hala utanmadan yalan konuşuluyor. Rabbim herkesten herşeyin hesabını sorar. Her şeyden önce insan olalım. Ülkemizde şu an en az bulunan şey “ insan gibi insan” . Yazıkk!!!

Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

Bu kadar tıp bilen bir ailenin hastanede ne işi vardı, Allah akıl fikir versin inşAllah....

yazıklar olsun
yazıklar olsun - 6 yıl Önce

Bu cani saldırganın sülalesinde böyle okumuş bir doktor var mıdır merak ediyorum. Kamera kayıtları incelensin bence.her ne olursa olsun şiddet yerine şikayetçi olurdun aklı selim bir kişi seni anlardı yardımcı olurdu.acil şifalar diliyorum. Futbolda şiddet uygulayanlar stada alınmıyor bu insanlarda hastaneye alınmasın ne halleri varsa görsünler o zaman ben nerde yanliş yaptım seyip taşı kafalarına vursunlar.acil şifalar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner195