Title of a News Article

Arslan, 'Tüm Sağlık Çalışanlarını kutluyorum'

Arslan, 'Tüm Sağlık Çalışanlarını kutluyorum'
banner206

Şanlıurfa'da, Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında tüm sağlık çalışanlarını kutladığını ifade etti.

Özellikle de son 2 yılda adeta çileli günler yaşayan sağlık çalışanları doktorlar başta olmak üzere hemşireler ve diğer tüm sağlık alanındaki personeller zorlu bir dönemde geçti. Kabus dolu 2 yılı geride bırakan sağlık çalışanları, geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor ve bugün 14 Mart Tıp Bayramı. 

Yalnızca bugün değil, hergün hatta hayatımızın her alanında onları hatırlamayı mesajında vurgulayarak ümit eden Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan şunları söyledi;

"Çok bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde pandemi döneminin 2. yılını geride bıraktık. İnsan sağlığının korunması noktasında üzerimize düşen tüm asli görevleri ifa etmeye çalıştık ve halende etmeye devam ediyoruz. Doktorlarımızla, hemşirelerimizle, sağlık çalışanlarımızla ve diğer tüm kademelerimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizlerde sağlık çalışanları olarak sadece birgün değil hergün hatırlanmayı hak ediyoruz diye düşünüyorum. Bu duygu düşüncelerle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum."

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195