Title of a News Article

Bakan Çelik'ten Urfa ile ilgili önemli açıklama

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde çalışmalarına Eyyübiye Eğitim ve Araştırma hastanesini ve hastaları ziyaret ederek devam etti.

 

Seçim bölgesi Şanlıurfa'da dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Bakan Faruk Çelik, 16 Nisan'da yapılacak referandumda Şanlıurfa il geneli ve ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlardan Evet için destek ve dua istiyor.

 

Bakan Faruk Çelik beraberindeki heyetle ziyaret ettiği Eyyübiye Eğitim ve Araştırma hastanesinde hastane yöneticileri ile birlikte hastanede incelemelerde bulundu. Hastaları ziyaret edip geçmiş olsun temennisinde bulunan Bakan Çelik, "Şanlıurfa'mıza geldiğimiz zaman hayalini kurduğumuz böyle bir eğitim ve araştırma hastanesini Ağustos ayında hizmete almıştık. Yaklaşık sekiz aydır Şanlıurfalı vatandaşlarımıza hizmet veriyor. 800 Yataklı bir hastane. Hastanemiz 8 ay içinde yaklaşık bir milyon hasta bakılmış. Yirmi bin bebek bu hastanemizde dünyaya gelmiş. Yetmiş bin yataklı hastaya bakılmış. Geneline baktığımız zaman Şanlıurfa'nın hasta yoğunluğunu önemli ölçüde azaltan hemşerilerimize hizmet veren bir hastane. Vatandaşlarımızın nitelikli bir sağlık hizmeti aldığı bir kuruluş. Bizlerde ne kadar doğru bir adım attığımızı görmüş oluyoruz" dedi.

 

Bakan Faruk Çelik, "Hastalarımız oldukça memnun, çok modern bir sağlık tesisinden hizmet almanın sevincini yaşıyorlar. Bunları görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. 1900 Personelimiz burada görev alıyor. Hemşire noktasında biraz açığımız var. Bu noktada önümüzdeki günlerde yeni atamalar olacak. Sağlık Bakanımızla görüştük. Şanlıurfa'nın sağlık personeli noktasında eksiğinin olmaması için çaba gösteriyoruz. İlçelerimizde de yeni hastaneleri hizmete aldık almaya devam ediyoruz. Hilvan'da, Haliliye'de devreye girdi. Suruç ve Birecik ilçelerimizde devreye girecek. İlçelerimizde de vatandaşlarımızın ihtiyacı var. Bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

Bakan Çelik, 1700 Yataklı Şehir Hastanesini Hizmete Sunacağız

 

Çelik, "Hastane yöneticilerimizle görüştüm. Hekim anlamında ciddi bir sorunumuz görünmüyor. Diğer yardımcı personel anlamında da açığımızı kapatmanın gayreti içerisindeyiz. Şanlıurfa nüfusu hızla artan bir şehrimiz. Eyyübiye Eğitim ve Araştırma hastanemiz ciddi bir rahatlama getirdi. Ama 1700 Yataklı şehir hastanemizi bir an önce faaliyete koymanın çabası içerisindeyiz. Bazı eksikliler vardı. Onları tamamladık. Şehir hastanemizde devreye girdiği zaman Şanlıurfa'mızın gelecek yıllarda sağlık alanında hiç bir eksiği kalmayacak. Yoğun hasta sayısına rağmen son derece nitelikli bir hizmet veren arkadaşlarımı, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hastalarımız güler yüzlü bir hizmet bekliyor. Bizlerde güler yüzümüzü hiç bir zaman eksik etmeyeceğiz"dedi.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in Eyyübiye Eğitim ve Araştırma hastanesi ziyaretinde kendisine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 22:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı 34
urfalı 34 - 7 yıl Önce

Allah aşkına siz bu yazıyı yazarken inandınızmi çağ atlayacağına

MEHMET
MEHMET - 7 yıl Önce

HALİLİYEDEKİ ÇOCUK HASTANESİ ACİLİNİ NEDEN AÇMIYORSUNUZ

SIRADAKİ HABER

banner195