Title of a News Article

Bakan Koca'dan son dakika açıklaması...

Bakan Koca'dan son dakika açıklaması...
banner206

Koronavirüsle mücadele devam ederken, Bakan Koca'dan herkesi ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı süresince koronavirüs açısından oluşan olumsuz tablolar sonrasında "Bu rahatlık devam ederse tablonun olumsuz yönde gitmesi kaçınılmaz. Bölgesel olarak gerekli kararları yeniden alırız" diye konuştu.
Kurban Bayramı'nda koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanmadı. Ancak bu durum rehavete ve vatandaşların rahat davranmasına neden oldu. Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika kısıtlama açıklaması geldi.

BAKAN KOCA: ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bu durum nedeniyle "Bu rahatlık devam ederse tablonun olumsuz yönde gitmesi kaçınılmaz. Üzülerek söylüyorum normalleşmeyle birlikte tedbirler devre dışı kaldı, temas arttı" ifadelerini kullandı.

"AÇIK HAVADA HASTALIK DAHA AZ BULAŞIR DİYE BİR ALGI VAR"

Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Bakan Koca şunları söyledi "Bu rahatlık devam ederse tablonun olumsuz yönde gitmesi kaçınılmaz. Biz yeniden ciddi kısıtlamalar getirmeden vatandaşlarımız rehavetten kurtulsun. Aksi halde bölgesel olarak gerekli kararları yeniden almak zorunda kalırız. Üzülerek söylüyorum normalleşmeyle birlikte tedbirler devre dışı kaldı, temas arttı. İnsanlarda açık havada hastalık daha az bulaşacağına dair yanlış bir algı var. Bu virüsten korunmanın tek yolu önce mesafe ardından da maske."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195