Title of a News Article

Bakan Koca, Urfa’daki olaya sessiz kalmadı!

Bakan Koca, Urfa’daki olaya sessiz kalmadı!
banner206

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa’da kendisine ilaç yazmayan aile hekimine yönelik saldırı girişimine tepki gösterdi.

Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyyübiye 8. Nolu Nihat Demirelli Aile Sağlık Merkezi’ne giden bir kişi, iddiaya göre; hasta olan yakınına ilaç yazdırmak istedi. Doktor, hastayı görmeden ilaç yazamayacağını dile getirdi. Bunun üzerine öfkelenerek doktora saldırmak isteyen kişi, araya başka görevlilerin girmesiyle sağlık merkezinin dışına çıkarıldı. Cep telefonu kamerasına yansıyan olayda, saldırganın içeriye girmek için kapı ve pencereleri zorladığı görüldü. Olay yerine gelen polisler, iki kişiyi gözaltına aldı.

BAKAN KOCA: GEREĞİ YAPILACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Şanlıurfa’daki olaya tepki göstererek, ““ŞİDDET! Olayların çoğu medyaya yansımıyor. Beyaz Kod uygulamasına çok az durumda başvuruluyor. Dünyada rastlanmayan bir ifade bizde sık sık haber başlığı: “Sağlıkta şiddet!” Şanlıurfa’da bir aile hekimliğimizde yeni bir örneğini yaşadık. Asla toleransımız yok. Gereği yapılacak!” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195