Title of a News Article

Bakanlık Urfa'daki olaya el attı

Bakanlık Urfa'daki olaya el attı
banner206
SAĞLIK Bakanlığı, Şanlıurfa'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde 24 yaşındaki Remziye Modanlı'nın karnındaki bebeğinin ihmal nedeniyle öldüğü iddialarına ilişkin müfettiş görevlendirerek soruşturma başlattı.

Osmanlı Mahallesi'nde oturan ve geçimini hamallık yaparak sağlayan 27 yaşındaki Cenap Modanlı, doğum sancıları başlayan ilk çocuklarına hamile olan eşi Remziye Modanlı'yı Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne götürdü. Remziye Modanlı'ya bir süre sonra bebeğinin anne karnında öldüğü söylendi. Anne karnında ölen bebek, sezaryenle alınırken, Modanlı Ailesi'nin fertleri, olayın doktorların ihmalinden kaynaklandığını ileri sürerek konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti.

Bu olayın ardından Sağlık Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapılarak konuya ilişkin soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"'24 yaşındaki hamile kadının bebeğinin anne karnında öldüğü' belirtilen haberlerdeki iddialar üzerine Bakanlığımızca bir müfettiş görevlendirilerek konu ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Soruşturmanın neticesi kamuoyuna ayrıca duyurulacaktır."






Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195