Title of a News Article

Başhekimlik görevini bırakan Güzelçiçek'ten flaş paylaşım

Başhekimlik görevini bırakan Güzelçiçek'ten flaş paylaşım
banner206

Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi Hastanesi'nde 3 yıldır başhekim olarak görev yapan Çocuk Doktoru Ahmet Güzelçiçek, görevi bıraktığını duyurdu. 

Dürüst ve mütevazi kişiliği ile Şanlıurfalıların yakından tanıdığı Dr. Ahmet Güzelçiçek, görevi bir başka doktor arkadaşına bıraktı. Aynı hastanede çocuk doktoru olarak devam edeceği öğrenilen Güzelçiçek'in yerine yine aynı hastanede görev yapan Dahiliye Uzmanı İdris Kırhan getirildi.

Başhekimlik süresi sona eren Güzelçiçek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak helallik istedi. 

Güzelçiçek paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"3 yıldır sürdüğüm başhekimlik görevini sürenin dolmasıyla ayrılıyorum. Bu görevi ifâ ederken bize inanan, güvenen,dua eden,destek olan ve iyi bir hizmet için yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız süre içinde eksiklerimiz,hatalarımız ve yapmadıklarımız mutlaka olmuştur. Ancak kasıtla,bilerek,nefsani davranışlar yapmadık ve hiçbir şeyi kişiselleştirmedik. Yine de her anlamda başhekimlik görevini ifa ederken haklarımız birbirine geçmiştir. Üzerimde hakkı olan herkesten, hepinizden helallik diliyorum ve herkese hakkımı helal ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2022, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195