Title of a News Article

BMW Badıllı Otomotiv'den flaş açıklama

BMW Badıllı Otomotiv'den flaş açıklama
banner206

Şanlıurfa'da otomotiv özel servis sektöründe faaliyet gösteren BMW Badıllı Otomotiv, covid19 salgını nedeniyle zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanlarına moral amaçlı olarak yazılı bir mesaj yayımladı.

Alman devi dünya markası olan BMW otomobillerinin servis yetkilisi olan Badıllı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yazılı açıklamada canlarını hiçe sayarak insanların iyileşmesi noktasında gecelerini gündüzlerine katan doktor, hemşire, temizlik personeli, idari heyetler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına başarı dileklerinin yer aldığı bir mesaj yayımlandı.

Mesajda şunlar denildi;

"Bu zorlu süreçte yanımızda olan tüm sağlık çalışanlarını alkışlıyoruz. Onlar ki şuan da çok zorlu ve bir o kadar da anlamlı bir süreçten geçiyorlar. Tüm dünyanın başına bela olmuş olan covid19 salgınına karşı göğüs geren doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer tüm sağlık sağlık çalışanlarımız... Bizler size minnettarız. Hakkınızın ödenemeyeceğinin farkındayız. Göstermiş olduğunuz gayretler takdire şayandır ve tüm dünya tarafından hayranla izlenmektedir. Sizleri gerçekten gönülden kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195