Title of a News Article

Bu Ameliyat Suruç'ta yapılacak...

.

Bu Ameliyat Suruç'ta yapılacak...
banner206

Suruç Devlet Hastanesinde bir ilk başarıldı. Kanserli hasta sağlığına kavuştu. 
Şanlıurfa  Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Suruç Devlet hastanesi Genel Cerrahi polikliniğine başvuran  58 yaşında ki Mehmet Şahin karın ağrısı ve gaz gaita çıkışında yetersizliği teşhisi konuldu ve yapılan tetkikler sonucunda transvers kolon kaynaklı 6x8 cm lik solid kitle ve buna bağlı subileus saptandı. .

Hastanenin Genel Cerrahi uzmanları  Dr. Fikri Ordu ve Dr. Reşat Doğan tarafından  başarılı bir operasyonla kanserli kite alındı. 

Suruç devlet Hastanesi Genel Cerrahi uzmanı Dr. Reşat Doğan, başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiklerini ifade ederek' Kalın bağırsağın sağ bölümü ile sol bölümü arasında kalan kısma ‘transvers kolon’ denir. Kalın bağırsağın tranvers kolonda yerleşen tümörlerinde lenfatik dokunun yeterli çıkarılması için genişletilmiş sağ hemikolektomi ameliyatı tercih ederek başarılı bir operasyonu gerçekleştirdik, ve Hasta yoğun bakımda takip edilmektedir. 'dedi. Kendisine yapılan başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Hasta Mehmet şahin Ameliyatı gerçekleştiren Suruç devlet hastanesi doktorlarından Fikri Ordu ve Reşat doğan a çok teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195