Title of a News Article

'Çekemeyenler zil taksın!' çelenki bırakıldı

'Çekemeyenler zil taksın!' çelenki bırakıldı
banner206

Kayseri'nin Develi ilçesinde Dr. Anteplioğlu, yeniden ilçe sağlık müdürü olarak görevlendirildi. İlçe Sağlık Müdürlüğü girişine bırakılan çelenklerden birinde “çekemeyenler zil taksın” yazdı.

 Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de sağlık yöneticilerinin hizmet sözleşmeleri yenilendi. Bu kapsamda Develi ilçesine de Dr. Fatma Anteplioğlu yeniden ilçe sağlık müdürü olarak görevlendirildi.

Anteplioğlu’nun atanmasının ardından Develi İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün önüne "çekemeyenler zil taksın" ve "hayırlı olsun kraliçe" yazılı çelenkle bırakıldı. Çelenkler gelen tepkiler üzerine kaldırıldı.

‘BİLGİM DIŞINDA GELİŞEN BİR OLAY’

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Fatma Anteplioğlu, “Şahsımla ilgili sosyal medyada paylaşılan kutlama çelengi, bilgim haricinde gelişen bir olaydır. Tasvip etmediğim bu talihsiz olay beni son derece üzmüştür” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP GRUBUNDA DA PAYLAŞILMIŞ

Anteplioğlu çelenklerin bilgisi dışında olan bir olay olduğunu açıklasa da çelenk fotoğraflarının kendisinin de yer aldığı ilçe sağlık müdürlüğünün WhatsApp grubunda paylaşıldığı ortaya çıktı.

‘ÇELENKLERİN ÖNÜNDE MÜZİK ÇALIP OYNANDI’

Konuyla ilgili Gazete Duvar'a açıklama yapan bir sağlık çalışanı ise çelenklerin Develi İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 15 Temmuz tarihinde Fatma Anteplioğlu’nun bilgisi dahilinde konulduğunu iddia etti. Çelenklerin gözdağı verilmek için kurum önüne konulduğu söyleyen sağlık çalışanı, “Olay günü de çelenkler, Fatma Hanım’ın finanse etmesi ile kurumda çalışan bir grup personel aracılığıyla tebrik ve kutlama amaçlı getirildi. Çelenkler saatlerce kurumun önünde kaldı ve önünde müzik açıp oynandı. Vatandaşlar tepki göstermeye başlayınca mecbur kalıp kaldırdılar o çelenkleri. Bunların hepsi güvenlik kamerası kayıtlarında da mevcuttur. Bu çelenklerin amacı sağlık personelleri arasında kutuplaştırmayı derinleştirmektir. Fatma Hanım hakkında defalarca mobbing soruşturmaları açıldı ama her seferinde parti ile bağlantıları sebebiyle üstü kapatıldı. Bu çelenkler gözdağı verme amacıyla getirildi o kurumun önüne.” (DUVAR)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195