Title of a News Article

Cevheri'Kısa sürede ciddi yatırımlar olacak'

Cevheri'Kısa sürede ciddi yatırımlar olacak'
banner206
Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali  Cevheri kısa vadeli sağlık alanında ciddi yatırımların olacağı müjdesini verdi. 

Sağlık Bakan yardımcısı Halil Eldemir dün Şanlıurfa'ya gelerek bir dizi gezi ve temaslarda bulunduktan sonra Şanlıurfa'nın sağlık sorunuda masaya yatırılmıştı. Bakan yardımcısı Eldemir'in Şanlıurfa temaslarında alınan kararlar ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili Ak Parti  Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Urfastar'a yaptığı  açıklamada kısa vadeli önemli yatırımların olacağını söyledi. 

Haliliye ilçesinde yer alan eski Devlet Hastanesinin Çocuk hastanesi olarak hizmete gireceğini ifade eden Cevheri, OSM Hastanesinin yanında ki bina il sağlık Müdürlüğü olarak yapılması için kaynak aktarılacak, mevcut hastanalerimize 320 sağlık elemanı ve uzman doktor takviyesi yapıldı. Bu personellerimiz ekim ayında hizmete başlayacaklar. Yeni bir anjiyo ünitesi kurulacak'dedi. 
Sağlık sorunlarının tamamının masaya yatırıldığını ve verimli toplantılar yapıldığını ifade eden Cevheri, Vatandaşlarımızın sağlık alanında ki tüm taleplerini karşılamaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195