Title of a News Article

Çocuk Evleri İçin Protokol İmzalandı

 Çocuk Evleri İçin Protokol İmzalandı
banner206

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Haliliye Belediyesi arasında çocuk evleri açılmasına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

 

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Haliliye belediyesi arasında 3 çocuk evinin açılması için hazırlanan protokol, Vali İzzettin Küçük, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Polat ile birlikte imzalandı. Vali Küçük, yetim ve kimsesiz çocukların aile ortamında evlerde yaşamaları için yürütülen sevgi evlerine uzatılan yardım elinin en kıymetli el olduğunu belirtti. Haliliye Belediyesinin de yardım elini uzattığını dile getiren Vali Küçük, Başkan Demirkol ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Demirkol, ise çocukların geleceğimizin teminatı olacağını hatırlatarak, mutluluğunu da ifade etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, protokolün amacının çocukların toplu yaşanılan kuruluşlar yerine, ev ortamında temel ihtiyaçlarının karşılanarak yaşamlarını sürdürmeleri olduğunu kaydetti.

 

İmzalanan Protokol çerçevesinde Haliliye belediyesi 3 çocuk evinin bir yıllık kira masrafını karşılayacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195