Title of a News Article

Darısı olmayanların başına...

Darısı olmayanların başına...
banner206

Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü Birecik Devlet Hastanesinde Doğum Yapan Bilgin ailesi 15 yıl sonra gelen bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadılar.

Birecik Devlet Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Erkan Mavigök’e başvuran, Bilgin ailesi 15 yıl boyunca çocukları olmadığı, iki defa tüp bebek denemesinde bulunmalarına rağmen sonucunun başarısız olduğunu belirttiler.

Hamilelik teşhisini koyan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Erkan Mavigök, “Hastamız polikliniğimizde 15 yıl sonra mucize Bebek olarak hamile olduğunu öğrendi. Hastamızın genel takiplerini yaptık, sağlıklı bir şekilde ilerleyen gebeliği bugün sezaryen doğum ile sonlandırarak beklenen hediyemizi annesinin ve sevenlerinin kucağına verdik. Hastamızı ve ailesini tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Hastamızı doğum servisimizde takip etmeye devam ediyoruz. Genel durumu iyi yakında taburcu edeceğiz” dedi.

Birecik Devlet Hastanesi doğum servisinde 15 yıl sonra beklenen mucize bebek için oda süslemeleri ve düzenlemeler yapan bilgin ailesi; “Anne olmak çok güzel bir duygu, çok farklı mutluluk, bebeğimin yüzünü görüp kucağıma aldıktan sonra daha çok heyecanlandım. Hamileliğim boyanca dünyanın en güzel, en anlamlı bekleyişini yaparak hayatın en güzel müjdesini kucağıma aldım. Allah tüm aileleri çocuksuz bırakmasın, Birecik Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Cinsiyetinin kız olan bebeğin ismi ise Şükran Meva olduğu öğrenildi.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195