Title of a News Article

Demirkol sağlıkçıları unutmadı

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, seçim çalışmaları süresince, Şanlıurfa Tabipler Odasında Başkanı Prof. Dr. Recep Demirdağ ve yönetimi ile bir araya gelerek Tıp Bayramlarını kutladı. 

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle gerçekleşen ziyarette AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve beraberindekiler burada bir süre görüş alış verişinde bulundu. Demirkol, Oda Başkanı Demirdağ ve Yönetiminin Tıp Bayramını kutlayarak onları tebrik etti.

Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Recep Demirdağ ziyaretle ilgili bir açıklama yaparak, ‘AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Beyle bir takım görüşmeler yaptık. Sorunlarımızı paylaşma fırsatı bulduk. Tıp Bayramı programımız hakkında bilgiler verdik. Yaşanan problemler ile ilgili görüşlerimiz oldu. Kendisine seçim döneminde başarılar, hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemdeki bayramımızda da belediye başkanı olarak bizleri ziyaret eder.’ Dedi.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise ziyaretle ilgili ‘ 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Tabipler Odası ve yönetimi makamında ziyaret ettik. Ziyarette tıp camiasının, sağlık camiasının sorunlarını, meslek odası olarak yapmak istedikleri etkinlikleri geniş bir bilgi aldık. Nasipse bu etkinlikleri iş birliği yapacak hususunda ortak bir mütabakat oluşturarak, sadece Tabipler odası mensupları değil, sağlık çalışanlarının tümü ebesi hemşiresi sağlık memuru ve hizmetlisiyle birlikte tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Ve sağlık camiasındaki arkadaşlarımızın çalışma şartlarındaki iyileştirilmesi konusunda da Şanlıurfa Tabipler Odası ile beraberliğimizi birlikteliğimizi devam edeceğine inanıyorum.’ İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195