Title of a News Article

Devteşti hastanesiyle ilgili flaş gelişme!

Devteşti hastanesiyle ilgili flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa, Devteşti mahallesinde hastaneye dönüştürülmesi planlanan bina ile ilgili güzel bir gelişme yaşandı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, dev bina için yaptığı girişimler sonucunda Sağlık bakanlığı nihayet kararını verdi. 

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Dev bina için Sağlık Bakanlığından ön izin alındığı öğrenildi.

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan binanın hastane olarak hizmet vermesi için ilk somut adım alınan ön izinle atılmış oldu. 

Ağız ve Diş Sağlığı tesisi olarak kullanılacak olan binada gerekli tadilat ve düzenlemelerin yapılmasının ardından hizmete açılacağı yapılan açıklamada vurgulandı. 

Bölgede yaşanan sağlık tesisi eksikliğini bu proje fazlasıyla yükü hafifletecek.

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Haliliye Belediyesi tarafından Süleymaniye mahallesinde yapılan binanın Ağız ve Diş Sağlığı tesisi olarak kullanılması için gerekli ön izin Sağlık Bakanlığı tarafından verilmiştir. Binanın Ağız Diş Sağlığı Hastanesi şeklinde hizmet verebilmesi için Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli tadilat ve düzenlemelere yönelik proje çalışmaları başlatılmış olup akabinde revize ihalesi yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine mümkün olan en kısa sürede sunulmaya gayret gösterilmektedir."

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2021, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Genç Fenerbahçeli
Genç Fenerbahçeli - 3 yıl Önce

İnşAllah temenimiz o yönden yazık oradaki insanlara yenişehir de oturuyorum hastahane yakın olması kadar faydalı birşey yok Şanlıurfa mıza yakışır bir hareket

SIRADAKİ HABER

banner195