Title of a News Article

Erkuş"Şanlıurfa, beklenen başarıyı yakaladı"

Erkuş"Şanlıurfa, beklenen başarıyı yakaladı"
banner206

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, Şanlıurfa'da filyasyonda (temas zincirinin tanımlanması) yüzde 100’ü yakaladıklarını belirtti.
Koronavirüsle mücadelede en önemli görevlerden temas zincirini takip ederek vakaların izolasyonunu sağlama görevini yapan filyasyon ekipleri, Şanlıurfa'da Kovid-19 teşhisi konulan hastaların etrafındaki vatandaşları izole ederek virüsün temas zincirini kırmayı başardı.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekibi, pozitif vakaların çevresindeki kişilerin yüzde yüzünü izole ederek büyük bir başarıya imza attı.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, yaptığı açıklamada, "Dinamik bir sürecin yürütüldüğü Filyasyonda, tüm zorluklara karşın %100 olan başarı grafigimiz, sıcak günlerde tulumun içerisinde özveriyle çalışan Halk Sağlığı ve Ilçe Sağlık ekiplerimizin gayretleriyledir" dedi.
Bu arada Müdür Erkuş, Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca'nın İl Sağlık Müdürleri ile gerçekleştirdiği videokonferansa katılarak Şanlıurfa özelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195