Title of a News Article

Eyyübiye Hastanesinin ilk Başhekimi atandı

.

Eyyübiye Hastanesinin ilk Başhekimi atandı
banner206

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Uz. Dr. Faruk Günak, Eyyübiye Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

 

UĞUR  BUDAK

Şanlıurfa’nın en büyük hastanesi olan Eyyübiye Devlet Hastanesi’nin açılmasına sayılı günler kaldı. Açılmaya hazırlanan Eyyübiye Devlet Hastanesi’nin başhekimi de belli oldu. Alınan bilgiye göre; Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Uz. Dr. Faruk Günak başhekim oldu. Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanlığını da yürüten Günak, Eyyübiye Hastanesi’nin ağustos ya da eylül ayında hizmete gireceğini söyledi.

Günak,  doktor, sağlık, idari personel ve cihaz alımı ile ilgili de Sağlık Bakanlığıyla görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Bu arada Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. M. Cihan Ekmen ve Uz. Dr. Faruk Günak, dün son rötuşların yapıldığı Eyyübiye Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 21:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet ismailoğlu
Ahmet ismailoğlu - 8 yıl Önce

Hayırlı olsun İnşAllah güzel hizmetler başarılı çalışmalar yapacagına inanıyoruz hayırlı olsun şanlıurfamıza yerinde bir seçim olmuştur tebrik ediyorum.

Necati TAŞ
Necati TAŞ - 8 yıl Önce

Hayırlara vesile olmasını diler tebrik ederim

Orhan Karagöz
Orhan Karagöz - 8 yıl Önce

Hayırlı ugurlu olsun.
Başarılar hocam

Ahmet İlhan
Ahmet İlhan - 8 yıl Önce

Sayin Faruk Hocami tebrik ederim. Urfamiz için çok güzel hizmetlerde bulunacağına olan inancim sonsuzdur.Bu kutlu hizmette RABBIM yardimcisi olsun..

Nezir kiziltaş
Nezir kiziltaş - 8 yıl Önce

Hayirli olsun çok sevindim yakişir faruk beye

Mustafa YILDIZ
Mustafa YILDIZ - 8 yıl Önce

Şanlıurfa halkına Faruk Bey gibi değerli hizmet adamlarının yapacağı icraatlatlar sayesinde inanıyorum ki çok güzel işler başaracaktır.Hayırlı uğurlu olsun şimdiden....Başarılar Faruk Başkanım...

KEMAL T.
KEMAL T. - 8 yıl Önce

TÜM URFA İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.FARUK BEY BU KONUDA TECRÜBELİ.DÜRÜST,SAYGIN,MÜTAVAZI,ÇALIŞKAN VE HERKES TARAFINDAN SEVİLEN,SAYILAN BİRİDİR. ALLAHIM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

şahin yasar
şahin yasar - 8 yıl Önce

hayirli olsun hocam gercekten yakısır hocama başarılar sayin hocam


SIRADAKİ HABER

banner195