Title of a News Article

Fizyohayat'ın yeni yüzü...

Fizyohayat'ın yeni yüzü...
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz yıl hizmete giren ve kısa zamanda kentte adından söz ettiren sağlık alanında tecrübeli isimlerle hizmet veren Fizyohayat sağlıklı yaşam merkezi, bir ismi daha kadrosuna dahil etti.

Psikolojik danışmanı Şeyma Polat, bir kaç gün önce Fizyohayat kadrosuna katılmış ve hizmet vermeye başlamıştır. Urfalı olması nedeniyle de bölgenin kültürünü ve yapısını yakından tanıyan ve bilen birisi olması memnuniyet verici.

Psikoloji danışmanı Şeyma Polat artık Fizyohayat sağlıklı yaşam merkezimde hizmet veriyor.

Çalışma Alanları:
Depresyon 
Kaygı
Sosyal fobi
Anksiyete
Obsesyon 
Aile içi iletişim sorunları 
Özgüven sorunları 
Stres 
Çocuk ve ergen psikolojisi 
Uyum ve davranış sorunları 
Akademik başarısızlıklar 
Mesleki rehberlik 
Çocuklarda okul korkusu
Gibi alanlarda uzman olan Şeyma Polat siz Urfalılara yardımcı olmaya çalışıyor.

Peki Şeyma Polat kimdir?

Psikolojik Danışman Şeyma POLAT. 1995 yılında ŞanlıUrfa'da  doğdum. Doğu Akdeniz üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun oldum. 4 yıllık lisans eğitimim süresince , çözüm odaklı terapi, Bilişsel davranışçı terapi, ilişkilerde bilinçaltı ve beden dili, bireysel ve grup danışması, iletişimde başarı stratejileri, Çocuklarda resim analizi, Pdr eğitiminde yeni eğilimler Diksiyon ve konuşma estetiği gibi eğitimler alarak 4 yıllık lisans hayatımı tamamladım. Şu an Şanlıurfa merkezde bulunan Fizyo hayat sağlıklı Yaşam merkezinde hizmet vermekteyim.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195