Title of a News Article

Geri dönmesi isteniliyor

Geri dönmesi isteniliyor
banner206

Liyakatiyle ve Başarılı Çalışmalarıyla, birçok takdir, ödül alan Şimşek, Sağlık alanında çok hizmetlere imza attı.

Şanlıurfa Kamuoyu Yaşar Şimek’in hangi nedenle görevden alındığını, bilinmediğini, muhtemelen Sağlık İl Müdürü bazılarına kadro açmak için böyle bir girişimde bunulduğu iddia ediliyor.

Bazı sitelerden çıkan habere göre, Artan kızamık vakalarından ve Bakanlığın çalışmalardan memnun olmadığı için istifalar gerçekleşti deniliyor. 

Sağlık Çalışanlarından aldığımız bilgilere göre; Kaldı ki bu kızamık vakalarının çoğu hastane kaynaklı. Araştırıldığı takdirde görülecektir ki Hastaneye sırf annesi Dâhiliye Polikliniğinde muayene olacak diye gelen sapasağlam çocuklar kızamık olup çıkıyorlar.

HASTANELERDE HİJYEN ORTAMI YOK.

O zaman hastane yönetimi de istifa etsin, kamu hastane başkanı da istifa etsin. Madem bu duruma İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş da çözüm bulamadıysa ve sebep buysa, aynı dik duruşu ondan da bekliyoruz o da istifa etsin.

ŞUNU SORMAK İSTERİZ:

Bu kızamık vakaları başka illerde yok mu? Sadece Urfa'da mı var? Diğer illerde neden istifalar gerçekleşmiyor?

Bu arada son bir iki ayda binleri geçen Amerika'da kızamık vakaları da mevcut orada da istifaları gerçekleşsin o zaman. Bu ayak oyunlarını Urfalılar yemez.

Ayrıca eski yıllara göre kızamık vakalarının  Urfa’da çok az olduğunu, Urfa’daki , kızamık vakalarında çoğunun Suriyeli mülteciler olduğu belirtiliyor.

Yeniurfagazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Köylü
Köylü - 5 yıl Önce

Yanlı haber yapmayın, yaptığı tek olumlu iş ne onu yazın, tabiki yok.halksağlığı yangelip yatma yeri

garibo
garibo - 5 yıl Önce

halk sağlığı müdürümüz dürüst çalışkan biridir enfeksiyon aranacaksa sağlık müdürü başhekimlik yaptığı dönemdeki üniversite hastanesindeki enfeksiyon oranına baksın

Muzaffer güneş
Muzaffer güneş - 5 yıl Önce

Gürevine sadık halkın içinde personeliyle uyum içinde çalışan Yaşar şimşek kardeşimizi görevinden alınmasını anlamakta sıkıntı çekiyorum Urfa’da bu işlere kim ön ayak olursa bilsinki bu işler ak partililere ve Urfa halkına zarar veriyor

urfalı sağlıkçı
urfalı sağlıkçı - 5 yıl Önce

tüm beklentiler o yönde umarım mehmet bey tekrardan göreve gelir

Nuri Güneş
Nuri Güneş - 5 yıl Önce

Halksağlığı problemsiz idi. Burayi da diger birimlerle ayni şekilde vekaleten ve sadaten

Fatma günes
Fatma günes - 5 yıl Önce

Doktor şimşek geri gelsin haksızlık ordan kalksin

SIRADAKİ HABER

banner195