Title of a News Article

Görevden alınan Müdür yuvaya geri döndü!

Görevden alınan Müdür yuvaya geri döndü!
banner206

Şanlıurfa'da, dün İl Sağlık Müdürlüğü Persone Şube Müdürü olarak görev yapan Necmi Eşiyok, yeni İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm tarafından görevden alındı. Yerini bir başka isme devreden Eşiyok'un akibeti bugün belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, görevden alınan Eşiyok, daha önce 2 kez başhekimlik yaptığı Suruç Devlet Hastanesi'ne yeniden başhekim oldu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm tarafından görevden alınan Necmi Eşiyok 3. kez Suruç'a tayin edilmiş oldu.

DR. NECMİ EŞİYOK KİMDİR?

1980 doğumlu 2 çocuk babası olan Necmi Eşiyok, Yüksekova’da zorunlu ve sağlık grup başkanlığı yaptı. Sonrasında 2010 yılında aile hekimi olarak Urfa’da görev yapmaya başladı. 2015’de Suruç başhekimi olarak ataması yapıldıktan sonra 2016’da Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde Başhekimlik Yardımcılığı görevine getirildi. Daha sonra bu görevden ayrıldıktan sonra aile hekimi olarak görev yaptı son olarak ise Suruç Devlet Hastanesi başhekimi olarak göreve başladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan
Serkan - 3 yıl Önce

Görevinden alındıysa neden Başhekim olarak atanıyor. Bu bir çelişki değil mi? İdareciliği beğenilmiyor diye görevden alınan biri tekrar idareci olarak atanıyor.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142