Title of a News Article

Göreve başladılar…

.

Göreve başladılar…
banner206

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Çocuk ve Ergen Psikiyatri uzmanı olarak atanan Uz.Dr.Duygu Kaçamak ile Çocuk Hastalıkları uzmanı olarak atanan Uz.Dr.Gülay Sönmez yeni görevlerine başladı.

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Çocuk ve Ergen Psikiyatri uzmanı olarak atanan Uz.Dr.Duygu Kaçamak  vatandaşlara poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Kaçamak, yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve Aile kurumunun yegane teminatı olan çocuklarımızın koruyucu ruh sağlığını önemsemekteyiz, Çocuk psikiyatrisi kliniğinde 0-18 yaş aralığındaki çocuk ve ergenlerde oluşan ruhsal hastalıkların tedavisi ve takibini yapmaktayız. Otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, enürezis-enkoprezis, duygu durum bozuklukları, zekâ gerilikleri, tik bozuklukları, anksiyete bozukları, aile görüşmesi ve tedavisi, gelişimsel testler ile daha birçok alanda poliklinik hizmeti vermekteyiz” dedi.

Bu arada yine Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Çocuk Hastalıkları uzmanı olarak atanan Uz.Dr.Gülay Sönmez  de vatandaşlara poliklinik hizmeti vermeye başladı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195