Title of a News Article

Gülüm saldırıyı kınadı

Gülüm saldırıyı kınadı
banner206

Şanlıurfa'da, dün sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleşen çirkin saldırı sonrası İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm'den moral ziyareti gerçekleşti.

Merkez Eyyübiye ilçesi 8 nolu nihat Demirelli Aile Sağlığı Merkezinde bir yakınına ilaç yazdırmak isteyen bir vatandaş ile aile hekimi Dr. Mehmet Emin Kaynak arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma hasta yakını tarafından çirkin saldırı gerçekleşti. Yaşanan üzücü hadisenin ardından Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, saldırıya maruz kalan Dr. Mehmet Emin Kaynak ve sağlık çalışanlarını görev yaptıkları aile sağlık merkezinde ziyaret ederek moral verdi.

Bu tür saldırıların kendilerini yıldırmayacağını söyleyen İl Müdürü Gülüm, “Her zorluğa karşı görevini en iyi şekilde sunma gayretiyle çalışan ve hedefi sadece hastalara yardım etmek olan Sağlık çalışanlarımıza yönelik sözlü ve fiziksel saldırı bizleri derinden üzmüştür. Bu tür olaylarda konunun takipçisi olacağız. Sağlık çalışanlarına yönelik kötü söz, uygunsuz muamele ve şiddet uygulanmasını tüm toplum olarak el birliği ile ortadan kaldırmalıyız. Faillerin hak ettikleri cezayı alacağına inanıyorum dedi. 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195