Title of a News Article

Güzelçiçek'le uğraşanlara tepki çığ gibi büyüyor

Güzelçiçek'le uğraşanlara tepki çığ gibi büyüyor
banner206

Şanlıurfa'da, başarılı bir şekilde Başhekimlik görevini sürdüren Harran Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr Ahmet Güzelçiçek'le ilgili ortaya atılan iddialar sonrası sosyal medyada büyük destek geldi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Çelik tarafından istifaya zorlandığı ileri sürüldü. Dünden bu yana sosyal medyada konuşulan konular arasında olan zorla istifa ettirilecek söylemleri birçok kesimi deyim yerindeyse ayağa kaldırdı. 

Şanlıurfa'da, herkes tarafından kabul gören ve gerek kişiliği ile gerekse yaptığı başarılı çalışmalarıyla sevilen isimler arasında yer alan Başhekim Güzelçiçek, yine istifa ile karşı karşıya. Geçtiğimiz yıl da aynı şekilde rektör tarafından istifa ettirilecek iddiaları doğrulanmış, sosyal medyadan ve birçok haber kanalından gelen tepkiler üzerine karardan vazgeçilmişti.

Aynı senaryo yine oynanıyor!

Başhekim Güzelçiçek, bundan bir kaç önce doçentlik unvanını almış başarılarına bir yenisini daha eklemişti. Şanlıurfalı bürokratların kendi memleketlerinde kıyıma uğraması adeta vicdanları sızlatıyor. Geçtiğimiz yılda istifaya zorlanan Güzelçiçek'le aldığı destek ile bir kesimi geri adım attırmasına neden oldu. Yine, dünden bu yana dolaşan 'zorla istifa ettirecekler' haberleri sert bir dille karşılık buldu.

Sosyal medyada büyük destek gören Güzelçiçek, yaşanan bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmasa da, olası bir istifa durumunda birçok kesimi üzecek, azınlıkta olan bir kesimi de sevindireceği kesin.

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar...

"Sanırım 15 yıl oldu @aguzelcicek hocamla tanışalı. Bugüne dek birtek kelime şaibeli birşeyini duymadım, görmedim, dedikodusunu bile işitmedim. Başarılı insan malesef bu memlekette rahat bırakılmıyor. Allah oyun kuranların oyununu başına yıksın."

"Eğer Birilerinin Gitmesi Gerekiyor ise Emekliliği Yakın Olan Tercih Edilmeli.Uzun yıllar hizmet edebilecek olan //değil.Başta Siyaset ile ilgilenen Bizler Ve Tüm Urfalılar Olarak Memleketin Çoçuğu Olan

@aguzelcicek hocamızı yedirmemeliyiz…" 

"Sosyal medya üzerinden attığım bir mesaj ile kendi şahsi numarasını vere bilen bir başhekim sürekli hastaların içinde her sabah oda oda gezen bir baş hekim şanlıurfanın öz evladı"

"Görev aşkı ve hizmet sevdasıyla “halka hizmeti, hakka hizmet” düsturuyla hareket ederek başarılı çalışmalara imza atarak vatandaşların takdirini kazanan Başhekimimiz

@aguzelcicek 'in İstifaya zorlanmasını kınıyoruz. Başhekimizin yanındayız Kirli ellerinizi Başhekimimizden çekin"

"Fırtına ne kadar sert eserse essin, Kayadan alıp götüreceği sadece tozdur. Sayın başhekim Ahmet Güzelçiçek hocam bulunduğu makama değer katan birisidir.

@aguzelcicek @Abdullah_Erin47"

"Anlaşılan şuki geçen senede başhekim @aguzelcicek  üzerinde planlanan kurgular tutmayınca bazıları Ahmet hoca üzerinde mobing uygulayarak istifaya zorlamak ne derece doğrudur. Size soruyorum sn rektör

@Mehmet_s_celik Başarısız olanlar başarılı olanlara tahammül edemezler dimi?"

"İyi olan kim varsa işini hakkıyla yapan kim varsa daima bu şekilde muamele görüyor. Harran üniversitesini her anlamda güzel tanıtmaya çalıştıkça bu yapılanlar her şeyden soğutmaya yetiyor bizleri... Başhekimimiz yalnız değildir..

@aguzelcicek"

"@Mehmet_s_celik hoca @aguzelcicek  hocamız gibi başarılı memleket çocuğunu mobbing uygulamayi kabul etmiyoruz.bak Harran tıp da bu mobbing uygulamamızdan dolayı doktorlar tek tek kaçıyor kendine gel Sabri bey"

"Memleketimizin ve bölgemizin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri olan @aguzelcicek  hocamız memleket için büyük görevler üstlenmektedir. Kendisine yapılan yanlışı Urfa'ya yapılmış addederiz. Nüfuzunu kullanarak farklı işlemler yapmak isteyenler önce kendinden başlamalıdır."

"Sağlık Anlamında Herzaman Güzel Çalışmalara imza Atan Değerli Hocamız @aguzelcicek  Emekleri İnkar Edilemez, İstifaya Zorlanmasındaki Sebebide Bir çok başarılı İşler yapmasıdır, Her zaman yanındayız Hocam."

"Aslında kriz değil. esas olan memlekete faydası olan çalışan insanı keyfi uygulamalarla pasifize etmek. Sayın rektörümüz bu hatadan dönecektir diye düşünüyorum sayın @aguzelcicek  bizim için değerlidir."

"Şanlıurfa’nın özevladını sırf başarılıdiye görevden almak isteyenlere pabuç bırakmayız Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Ahmet Güzelçiçek’i görevden almak isteyen zihniyet,tüm Şanlıurfayı karşına alma"

"Aslında kriz değil. esas olan memlekete faydası olan çalışan insanı keyfi uygulamalarla pasifize etmek. Sayın rektörümüz bu hatadan dönecektir diye düşünüyorum sayın @aguzelcicek  bizim için değerlidir."

"Harran üniversitesinin bütün problemleri bitti bir tek problem başhekim mi? Başhekim olan kıymetli hocamız Sn. @aguzelcicek  emeklerine, mütevaziliğine,yardımseverliğine şahidiz.Biri gidecekse bunun rektör olması gerektiğini düşünüyorum. @aguzelcicek  hoca sahipsiz değildir."

"Bırakın Urfa'nın evladı Urfa'ya hizmet etsin. Nedir bu yabancılık sevdası! @aguzelcicek  hocamız hem halk tarafından sevilen hemde işini layıkıyla yapan bir Urfalıdır. Biz kendi değerlerimize sahip çıkıp onlara hak ettiği kıymeti vermeliyiz."

"Rektör Hocanın Aklında Biri mi Varki Geçen Seneden Beri Ahmet Güzelçiçek Hoca ile Uğraşıyor. Geçen Sene Görevden Almaya Kalktı Kamuoyu Baskısı ile Geri Adım Attı.Demek Hala Rövanş Peşinde. @aguzelcicek"

"Her sene aynı dönem aynı sahne,Görevini layıkıyla yapan,Temiz,dürüst ve mütedeyyin bir kişiliğe sahip olan Değerli Başhekimiz Doç.Dr. @aguzelcicek  ile yine uğraşıyorlar yazık çok yazık"

"Dünyada ki makamları bilmem @aguzelcicek  hocam ama siz halkın kalbinde sarsılmaz bir sevgi tahtına sahipsiniz. Ayeti kerimede buyurdu ki "Onlar plan da yapar, tuzak da kurarlar ama Allah da onlara karşılık tuzak kurar. Allâh tuzak kuranların en hayırlısıdır !" (Enfal-30) #devam"

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195