Title of a News Article

Hacamat deyip geçmeyin! Bardak kaçabiliyor

Hacamat deyip geçmeyin! Bardak kaçabiliyor
banner206

Şanlıurfa'da, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hamacat yapan kişinin makatına çay bardağı kaçtı. 

İnanılmaz ama gerçek. Bu olay Şanlıurfa'da meydana geldi.

Uzun süredir basur sorunu yaşayan ismi öğrenilemeyen vatandaş, acılarının çekilmez hal almasının ardından geleneksel tedavi yöntemleri arasında araştırmalar yapmaya başladı.

Bir süre sonra hem çevresinden hem de akrabalarından aldığı tavsiye ile hacamat yaptırmaya karar verdi. İddialara göre vatandaşın tedavi için hacamat yaptırdığı sırada yağlı çay bardağı anüs bölgesine kaçtı. Bardak ameliyatla çıkarıldı.

Hacamat faciayla bitti! Makatına çay bardağı kaçan adam, rezaleti 1 hafta sonra fark etti

HASTANEDE ORTAYA ÇIKTI

Hacamat tedavisinin ardından 1 hafta geçtikten sonra anüs bölgesinde rahatsızlık hisseden vatandaş, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Acil serviste hastanın çekilen röntgeninde anüs bölgesinde çay bardağı görüldü. Bu kişi genel cerrahi servisinde ameliyata alındı.Hacamat faciayla bitti! Makatına çay bardağı kaçan adam, rezaleti 1 hafta sonra fark etti.

Makata kaçan Çay bardağı, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı. Ameliyatla sancıdan kurtulup eski sağlığına kavuşan hasta doktorlara, uzun zamandır basur hastası olduğunu, hacamatçıya gittiğini ve yağlı çay bardağın kazayla anüs bölgesine kaçtığını ileri sürerek, ameliyattan dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet ahmet
Ahmet ahmet - 3 yıl Önce

Fındık kadar şey girse insan rahatsız olur,1 haftadır kıçında çay bardağı varmışta vs vs yahu insan yalan atarken bari edepli olur,hadi çay bardağını yağladın üstüne oturdun,köküne kadar sokmak neden,ya kıçının içinde kırılsa,evladın çoluk çocugun annen baban sen öldükten sonra ne anlatacaktı insanlara"oğlumuzun fantezi dünyası çok genisti,fantezisine yenik düstü kanlar icinde öldü gitti"herhalde mezar taşına çay bardagı resmi çizerlerdi bilmeyenler zannederki çok cay iciyor ondan dolayı ne bilsinler bardak fantezisi yüzünden öldüğünü,kendine bir iyilik yap gir n11 vega hepsiburada ya dildo siparis et kendine,ugraşma çanakla bardakla hem sert hem zevk vermez

Urfalı
Urfalı - 3 yıl Önce

Hacamat olsa bardak yönü böyle olmaz ters olurdu. Olayı iyi araştırmak lazım bence

SIRADAKİ HABER

banner195