Title of a News Article

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde 4 isim görevden alındı

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde 4 isim görevden alındı
banner206

Şanlıurfa’da, yaklaşık 2 hafta önce testi pozitif çıkarak evde karantina altına alınan Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’in hastaneye dönüşü sonrası 4 isim koltuğunu terk etti.

Edinilen bilgiye göre, Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4 başhekim yardımcısı görevden alındı. Başhekim Yardımcıları Dr. Ataman Günel, Ayhan Sağlık, Dursun Çadırcı ve Erman Dörterler Başhekim Dr. Güzelçiçek tarafından görevden alındığı öğrenildi.

İddiaya göre, görevden alınan yardımcıların nedeni ise hastane başhekimliği katında oluşan uyuşmazlıktan kaynaklandığı ve karantina sürecinde olan Başhekim Dr. Ahmet Güzelçiçek hakkında Rektörlük katına olumsuz ve asılsız sözlerin iletilmesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

10 yıldan fazladır Şanlıurfa’da görev yapan Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’in covid19 testinin pozitif çıkmasını fırsat bilip yerine geçmeyi düşünen başka akıllara kamuoyu gereken cevabı verdi.

Güzelçiçek’in evde karantina sürecinde almış olduğu istifa kararı şok etkisi yaratmıştı. Söylemlere göre Başhekim Güzelçiçek’in bu istifası zorla istenilmişti. Sosyal medya hesabında ve yaptığı yazılı açıklama ile istifa ettiği duyuran Güzelçiçek’in istifası tüm Şanlıurfa tarafından kabul edilmediği gibi kısa bir süre sonra Rektörlük tarafından da kabul görmedi. Akşam saatlerinde Urfa’nın gündemini bir hayli meşgul eden istifa olayı sabahı görmeden unutuldu.

GÜZELÇİÇEK ÇALKANKIYI DURDURDU

14 gün karantina süresinin bitmesinin ardından tekrardan test yapan ve testin sonucu negatif çıkarak görevine tekrar başlayan Başhekim Güzelçiçek, hastanede oluşan rahatsızlığı durdurma adına 4 ismi görevden aldığı söyleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195