Title of a News Article

Hilvan’da Kan Bağışına Yoğun İlgi

Hilvan Belediyesi ve Hilvan Meslek Yüksek Okulu işbirliği düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

 Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösteren üniversite öğrencileriyle birlikte öğretim görevlileri ve okul personeli de büyük destek verdi.

 

 

Hilvan Meslek Yüksek Okulunda kurulan kan bağışı standını gelen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kan bağışında bulunarak vatandaşları kan vermeye davet etti.

 

Bayık ‘ Her yerde insanların yardımına koşan Kızılay’a kan bağışında bulunmak üzere Hilvan meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri, öğrenci ve personelleriyle beraber destek için buradayız. Bu vesileyle herkesi kan bağışında bulunması için davet ediyorum’ dedi.

 

 

Hilvan Belediyesi ve Hilvan Meslek Yüksek Okulunun kan bağışı için gerçekleştirmiş olduğu organizasyon için teşekkür eden Kızılay Şanlıurfa kan alma biriminde görevli Dr. Akgün Eroğlu Özbaran ‘ Vereceğiniz bir ünite kan ile üç kişinin hayatı kurtarılıyor. Kan veren her kişi aynı zamanda kendi Check Up ‘nı da yapmış oluyor. Herkesi kan vermeye davet ediyorum’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 03:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
hilvan
hilvan - 9 yıl Önce

allah razı olsun başkanımız yine üncülük yaptı kan bağışında bulundu sağ olasın bir kan ünüte bir canı kurtarır başkanımız aslan ali bayık tan razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner195