Title of a News Article

İddialar asılsızdır!

İddialar asılsızdır!
banner206

Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden flaş açıklama geldi.

Bazı haber sitelerinde çıkan dedikoduların tamamen asılsız olduğu ve onkoloji servisinde ki çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam ettiği öğrenildi.

Hastane yönetimi, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak şunları söyledi;

"Hastanemizin Tıbbi Onkoloji bölümünde hasta yoğunluğunun olduğu ve hasta mağduriyetlerinin yaşandığı yönünde çıkan iddialar tamamen asılsızdır.

Hastanemizin Tibbi Onkoloji Bilim Dalı bölümüne Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu’nun atanmasından sonra başta Şanlıurfa olmak üzere çevre illerden de bir çok hasta hastanemize gelerek tedavi olmak istemiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr Hakan Büyükhatipoğlu şunları ifade etti. “Hastanemize hastaların  aynı dönemde  başvurmaları nedeniyle geçici olarak  bir süre yoğunluk oluşmuştur. Fakat Şanlıurfa genelinde hasta mağduriyetinin oluşması söz konusu değildir.  Başvuran her onkoloji hastasına randevusuz olarak bakılıyor, yirmiye yakın hastamız yatarak tedavi görmekte ve yatak sorunumuz bulunmamaktadır.”

Son olarak konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek;
" Hastanemize başvuran hastalarımızın tedavileri geciktirilmeden yapılıyor ve geçici bir yoğunluk söz konusu olmuş olabilir ancak  hastalarımız  kesinlikle mağdur olmayacaktır, dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195