Title of a News Article

İki Proje yıl sonunda bitiyor...

İki Proje yıl sonunda bitiyor...
banner206

Şanlıurfa il Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş, AMATEM ve ÇEMATEM'in yıl sonunda tamamlanacağını müjdeledi.

Göreve başladıktan sonra, Kentin en büyük sorunları arasında yer alan Sağlık sorununu tespit eden ve çözüm yollarını aramak için mesai tanımaksızın çalışan Sağlık il Müdürü Dr. Emre Erkuş, bugün de sahada izleme, değerlendirme ve denetimler yaptı. 

Şanlıurfa'da binlerce kişinin açılmasını dört gözle beklediği ANATEM ve ÇEMATEM'in inşaaat çalışmalarını Kamu hastaneleri Başkanı Dr.Ahmet Kara ile birlikte inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Müdür Erkuş, her iki birimin yıl sonunda faaliyete gireceğinin müjdesini verdi.

İl sağlık müdürü Dr. Erkuş, hafta sonu mesaisini kırsal alanda yapımı devam eden Dağyanı ve Çamlıdere sağlık evlerinin son durumunu yerinde gördükten sonra Akçakale ilçesine geçti. 

Akçakale İlçe Devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Erkuş, Hastanenin bazı ihtiyaçlarının giderilmesi için yetkili mercilere talimat verdi. Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret eden İl sağlık Müdürü Dr.Emre Erkuş, hastane personeli ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2019, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195