Title of a News Article

KBB Uzmanı İmran Şan, Meydan Hastanesinde...

KBB Uzmanı İmran Şan, Meydan Hastanesinde...
banner206
Şanlıurfa'da, çok kısa sürede ismini, kalitesini ve güçlü kadrosuyla kendini tanıtan Özel Meydan Hastanesi, hergün kadrosuna yeni bir isim katıyor.

Yılların tecrübeli ismi Doç. Dr. İmran Şan, artık Özel Meydan Hastanesi'nde hizmet veriyor. Kulak Burun Boğaz (KBB) dalında uzman olan Şan, yaklaşık 2 aydır Meydan Hastanesinde hastalarıyla ilgileniyor. Çok sayıda başarılı operasyonlar gerçekleştiren Dr. İmran Şan, güçlü kadrosuyla adından söz ettiren Meydan Hastanesiyle çalışmakla mutlu olduklarını ifade etti. 

Dr. Faruk Aslan yönetimindeki Özel Meydan Hastanesi, güçlü kadrosuna güçlü isimleri katmaya devam ederken, hasta ve hasta yakınları da bu durumdan dolayı Meydan Hastanesine daha da ilgi gösterdiği gözlemlendi. 

Doç. Dr. İmran Şan, 20 yıla aşkın dorktorluk mesleği boyunca birçok başarılı ameliyatlara imza atmış, hastalarının gönlünde deyim yerindeyse taht kurmuştur. 
Tecrübeli ismi kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Başhekim Dr. Faruk Aslan, Urfalılara hizmet etmekten dolayı mutluyuz, onlara hizmet etmek adına elimizden gelen gayreti sarf etmeye her daim hazırız, şeklinde ifadeler kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 19:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsa
İsa - 7 yıl Önce

Tavsiye ederim imran hocamı

Zakir
Zakir - 6 yıl Önce

Çok özverili, ilgili , kendini sürekli gelistiren ve tabiki bilgisi için yorum yapmak üstümüze düşmez ama kendinizi güvenle teslim edebileceğimiz bir hocamızdır.

Mehmet   Salih   Esmer
Mehmet Salih Esmer - 7 yıl Önce

Süper İmran Hoca Tavsiye ederim

abdulkadir kamar
abdulkadir kamar - 6 yıl Önce

tavsiye etmiyorum kulak ve burun ameliyatı oldum.burun tikanıkligi devam ediyor en kötüsüde ameliyat yapılan kulağım eski haline göre daha ağır işitiyor ve sürekli kulakta cınlama uğultu var. şuan kulağımda ki sıkıntı hayatımı alt üst etti.bana doktoru öneren git günahın boynuma dedi sonuç ortada

SIRADAKİ HABER

banner195