Title of a News Article

Kırıkçı tarih verdi.

Kırıkçı tarih verdi.
banner206
Şanlıurfa'da bu sabah yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, bir kaç başlık üzerinden açıklamalarda bulunarak soruları cevapladı.

Kentte yıllardır yapılması planlanan Şehir Hastanesi'nin temeli bir türlü atılmadı. Sık sık gündemi meşgul eden Şehir Hastanesi'nin ne zaman yapılacak, temeli ne zaman atılacak?

Bu soru bu kez AK Parti İl Başkanı Kırıkçı'ya soruldu...

1700 yatak kapasiteli olması beklenen Şehir Hastanesi ile ilgili bir gelişmenin olup olmadığı sorusunu üzerine yanıt veren Kırıkçı şunları söyledi;

“Sağlık Bakanlığımızı ziyaretimiz oldu. Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin işlemleri tamam, bitmiş. Yüklenici firma hazırlığını yapıyor. Çok kısa bir zaman içerisinde biz Mart Ayı içerisinde bekliyoruz artık orada, inşaat şantiyeye başlamış olacağız.

Şehir Hastanesinin çok uzadığı yönünde çıkan eleştirilere de dikkat çeken Kırıkçı, “Eyyübiye 400 yataklı devlet hastanesi mevzusu vardı. Bakanlık bu konuda şunu söyledi: Eğer biz Şehir Hastanesini yaparsak Eyyübiye 400 yataklı şuanda 800 yataklı hastaneyi yapamayız. Bizim şehir hastanesiyle ilgili vaadimizi biraz esnek tutun, biz önce Eyyübiye Devlet Hastanesini yapalım, daha sonra da şehir Hastanesini yapalım. Bundan dolayı 2 yıllık bir gecikme oldu” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195