Title of a News Article

Kuş, cezaevindeki mahkumların imdadına yetişti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe sınırları içinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki engelli mahkumların sesine kulak verip, mahkumların tekerlekli sandalye talebini karşıladı. Başkan Kuş, ayrıca mahkum yakınlarının sundurma talebini de karşılayıp büyük takdir topladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe sınırları içinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki engelli mahkumların sesine kulak verip, mahkumların tekerlekli sandalye talebini karşıladı. Başkan Kuş, ayrıca mahkum yakınlarının sundurma talebini de karşılayıp büyük takdir topladı. Seçildiği ilk günden itibaren rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahkumların tekerlekli sandalye ile mahkum yakınlarının sundurma ve kamelya talebini yerine getirerek örnek bir davranışa daha imza attı. İlçe sınırları içinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği burada Kurum Müdürü Bekir Demirbağ, Kurum İkinci Müdürü Kemal Pamukçu, Sosyal Hizmet Uzmanı Aşir Kayabaşı ve Sosyal Çalışmacı Kübra Maraş tarafından karşılandı. 4 engelli mahkumun tekerlekli sandalyelerini kuruma teslim eden Başkan Kuş ve beraberindekiler daha sonra Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan kamelya ve sundurmalarda görüş saatini bekleyen mahkum yakınlarıyla bir araya geldi. Başkan Kuş, mahkum yakınlarına sabırlar diledikten sonra bölgeden ayrıldı.

İlçe genelindeki dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize her zaman pozitif ayrımcılık gösteriyoruz. Bugün de bu kardeşlerimizin talebini yerine getirip tekerlekli sandalyelerimizi teslim ettik. Yine mahkum yakınlarımızın sundurma talebi vardı. Onu da hızlı bir şekilde yapımına başladık, bitirdik ve mahkum yakınlarımızın hizmetine sunduk. Rabbim tüm kader mahkumlarına ve ailelerine sabırlar versin. “ dedi.

Kurumda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Aşir Kayabaşı da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a gösterdiği duyarlılık ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195