Title of a News Article

Mahkemenin yolunu tuttu

Mahkemenin yolunu tuttu
banner206

Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek'in kardeşleri tarafından doktora darp iddiası bugün yargıya taşındı.

Geçtiğimiz Cuma günü yaşandığı iddialı edilen doktor darp olayı ile ilgili Başhekim Güzelçiçek harekete geçti.

Harrana Üniversitesi'nin başarılı başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek'in babası koronaya yakalanmış ve aynı hastanede yoğun bakımda tedavisi sürmekte olup, cuma günü doktorları ile görüşen aile bireyleri (Başhekim kardeşi) ile doktor arasında sözlü tartışmaların yaşandığı ve doktor darp edildiği iddia edilmişti. Cuma öğlen namaz saatine denk geldiği öğrenilen olay yargıya taşıyan Başhekim Güzelçiçek,  şu sözlerle mahkemenin yolunu tuttu;"

Cuma günü hastane dışında bulunduğum esnada vuku bulan olay ile ilgili olarak şunu ifade edeyim ki;

Tabip Odasının bir hekimi savunması takdir edilecek bir durumdur, ancak yine aynı Tabip Odasının başka bir hekimi ideolojik nedenlerden dolayı iftira atması bizleri üzmüştür.

Her hekim ve sağlık çalışanı çok iyi bilir ki beyaz kod verildikten sonra iptali söz konusu olamaz. Beyaz kod verilmiş ve kodun gereği olan süreç olması gerektiği gibi işlemiştir.

Hastane bilgi sisteminden kayıtlar silinemez ve değiştirilemez.

Beyaz kodun sonucu olarak olay hakkında kamu davası açılmıştır.

Olay anında ben hastane dışındaydım. Telefonum kapalıydı, nerede olduğumu gösteren kamera kayıtları ve onlarca şahit mevcuttur.

Anlaşılacağı üzere olaydan haberdar değildim. Olaydan daha sonra haberim oldu.

Son olarak tarafıma yöneltilen bu iftiralar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak yargıya taşıdığımı ve adli sürecin kamuoyuna bildirmek isterim.

"

Başarılı bir şekilde görevini bu zamana da kadar sürdüren Başhekim Dr. Ahmet Güzelçiçek'in ismini karalamak isteyenlerin yine iş başında olduğu söyleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195