Title of a News Article

Metrolife Hastanesi Tıp Bayramı’nı kutladı

.

Metrolife Hastanesi Tıp Bayramı’nı kutladı
banner206

Şanlıurfa’ya hizmet veren Özel Metrolife Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenledikleri çeşitli etkinliklerle kutladı. Hastane doktorlarından Ergün Karadağ’ın hazırladığı fotoğraf sergisine de yoğun ilgi gösterildi.

Şanlıurfa’daki Özel Metrolife Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı. Halkın ve Hastane çalışanlarının katıldığı kutlama, hastane doktorlarından Ergün Karadağ’ın fotoğraf sergisi açılışıyla başladı. Serginin Açılışını Başhekim  Dr. Cengiz Karakucak  ve Karaköprü Belediye Başkanı  Metin Baydilli  yaptı.

Başhekim Karakucak konuşmasında, tüm sağlık çalışanlarının 14 mart tıp bayramını kutladığını, hastanenin sadece sağlık konusunda değil kültürel ve sosyal yaşantıda da destekçi olduğunu  belirterek sosyal alandaki desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Açılışı yapan Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, sergiyi katılımcılarla beraber dolaşıp fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladığını belirten Başkan Baydilli, karaköprü ve çevrenin lider hastanesi konumunda olan hastanenin örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fotoğraf Sergisi hazırlayan Doktor Ergün Karadağ, tüm meslektaşlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını ifade etti.

14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla ziyarette bulunan Özel Bir kolejin müdürü de  14 mart tıp bayramını kutlayarak Özel Metrolife Hastanesi başhekimi Dr.Cengiz Karakucak’ a günün hatırası adına pi sayısı ile ilgili bir karakalem çalışma hediye etti. Okul  müdürü, bu günün sadece 14 mart tıp bayramı günü değil, pi sayısı günü de olduğunu belirtti. Pi sayısının matematikte  3.14’e eşdeğer olduğunu ve her yılın  3. Ayının 14. Günü yani 14 martın dünya pi sayısı günü olduğunu da belirtti.

Konuşmalar ardından hastaların ve hastane çalışanlarının katılımıyla  14 mart pastası kesilerek, ikramlar ve kutlamalarla  14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine devam edildi..

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195