Title of a News Article

Meydan Hastanesinde hayata döndü!

Meydan Hastanesinde hayata döndü!
banner206

ÖZEL HABER

Yaklaşık 1 ay önce Suriye'de yakıt tankının patlaması sonucu vücudunun tüm bölgesinde ağır yaralar alan Suriyeli Enver Elkadur, getirildiği Özel Meydan Hastanesinde hayata döndü.

Suriye'de mazot tankının patlaması sonucu vücudunda ağır yanık darbeleri alan Enver Elkadur, Türkiye'ye getirildi. İlk olarak Kilis'e getirilen ve daha sonra Şanlıurfa'ya nakil olan Enver Elkadur, özel Meydan Hastanesinde tedavi altına alındı.

Tecrübeli Genel Cerrah Uzmanı Dr. Hüseyin Timuçin ve ekibinin özel olarak baktıkları Suriyeli vatandaş, 30 gün Meydan Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördü. 

Baştan aşağı vücudunun birçok bölgesinde yanıkları olan hastaya özel ilaç ve tedaviler uygulandı. Birinci derece yanıkların oluştuğu vücutta, yüz ve kol bölgesinin tamamen iyileşti. Elkadur'un, Diğer bölgelerde de yüzde 80 iyileşme kaydedildiği öğrenildi.

Bugün taburcu olduğu öğrenilen Enver Elkadur, başta Hastane Başhekimi Dr. Faruk Aslan olmak üzere, Genel Cerrah doktoru Hüseyin Timuçin, ekibi ve hastane yönetimine teşekkürlerini ileterek, bir ömür borçlu olduğunu ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195