Title of a News Article

Meydan Hastanesinin tecrübeli ismi konuştu

ÖZEL HABER

Şanlıurfa'nın en büyük özel hastanelerinden birisi olan Özel Meydan Hastanesi'nin tecrübeli isimlerinden Genel Cerrah Uzm. Dr. Hüseyin Timuçin, endoskopi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, son teknoloji aletlerle artık bu işlemin yapıldığını ve insan hayatının önemli olduğunu vurgulayarak istenildiği zaman rahatlıkla endoskopinin yapılabildiğini söyledi. 


Artık endoskopi yapmak için komşu illere gitmeye gerek kalmadı. son teknolojik cihazlarla endoskopi hizmetine başlayan Özel Meydan Hastanesi'nde yoğunluk artamaya başladı. mide, kalın bağırsak, ince bağırsak gibi rahatsızlıklarda genellikle istenilen endoskopi işlemi, bundan böyle Meydan hastanesinde rahatlıkla yapılabiliyor.

Uzm. Dr. Hüseyin Timuçin, Asistanı İbrahim Avdan ve Anestezi Hemşiresi Asiye Polat, bugün kamera karşısında işlem yaptılar. Urfastar.com'a özel görüntüler veren ekip, başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Yaşlı bir kadının mide rahatsızlığı üzerine doktoru tarafından endoskopi istenmiş ve Uzm Dr. Hüseyin Timuçin'e yönlendirilmiştir. Bunun üzerine anestezi üzerine uyutulan yaşlı kadının ağzından girilerek kameralı görüntüler elde edilmiş olup sonuç alınmıştır. 

Uygulamalı ve an bean anlatımlı bir şekilde sürdürülen endoskopi operasyonundan sonra açıklamada bulunan uzm Dr. Hüseyin Timuçin, endoskopi hakkında önemli noktalara değindi. 

İşte o çok özel görüntüler...
 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 17:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa atlı
mustafa atlı - 5 yıl Önce

güzel ekip tebrik başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner195