Title of a News Article

Nev Hospital'da önemli bir bölüm açıldı

Nev Hospital'da önemli bir bölüm açıldı
banner206

Şanlıurfa’nın en kaliteli sağlık hizmetini veren Özel Nev Hospital Hastanesi bir ilke daha imza attı.

Şanlıurfa’nın sağlık sektöründeki markası haline gelen Özel Nev Hospital hastanesinde İç Hastalıkları Tıbbi Önkoloji bölümü açıldı.

Şanlıurfa’da özel hastanelerde bir ilk olarak Tıbbi Onkoloji Uzmanı da Özel Nev Hospital de hasta kabülüne başladı. Nev Hospital de açılacak olan kemoterapi ünitesi, kentteki özel hastanelerde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

DOÇENT GÖREVE BAŞLADI

Elim hastalığa yakalanan hastalar adına sevindirici bir gelişme olarak nitelendirilen bölümün doktoru Doç. Dr. Ali Yılmaz. İç hastalıkları ve tıbbi onkoloji uzmanı olan Ali Yılmaz, hasta kabullerine başladığı bildirildi.

Şanlıurfa’daki en zorlu ameliyatları gerçekleştiren Özel Nev Hospital Hastanesi, yine kentte sağlık alanında en büyük eksikliklerden birisi olan Onkoloji bölümünü de hizmete almış olacak. Bu bölüm Şanlıurfa'da özel hastaneler adına ilk olma özelliğini taşıyor.

9.000 metrekare kapalı alanıyla kentteki en büyük kapalı alana sahip özel hastane olan Nev Hospital de; Kulak Burun Boğaz, Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Kadın Doğum Hastalıkları, Kardiyoloji, Fizik Tedavi, Perinatoloji Polikliniği sağlık hizmeti veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2023, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195