Title of a News Article

Örnek davranış!

.

Örnek davranış!
banner206

  Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü personeli, Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılarak, kampanyaya destek verdi.

Dicle EDAŞ personelleri ve yöneticileri, abone servisinde kurulan stantta kan bağışında bulundu. Kampanyaya abone işleri için şirkete gelen vatandaşlar da katıldı. Kızılay Şanlıurfa Şubesi Kan Merkezi Müdiresi Dr. Akgün Eroğlu Özbaran’ın koordinasyonunda gerçekleşen kan bağışı kampanyasında, 65 Dicle EDAŞ çalışanı ve yöneticisi kan verdi. Kampanyaya, Dicle EDAŞ çalışanlarının yanı sıra, abone işlemleri için İl Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar da destek verdi. Sabah saat 10:00'da başlayan kampanya yoğun ilgi nedeniyle akşam saat 16.00’ya kadar devam etti.

Kan ihtiyacını karşılamak için düzenli olarak kampanya düzenlediklerini ifade eden Dr. Akgün Eroğlu Özbaran, "Kan bağışının tek kaynağı insandır. Bu vesileyle kan bağışı yapılması hususunda arkadaşlarımızı teşvik ettik.Dicle EDAŞ personeli, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde da kampanyamıza destek verdi. Kan bağışında bulunan herkese Türk Kızılay’ı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195